Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GP-Sz

senior tag

válasz AGE-T #230 üzenetére

Ja, gondolom van is nekik, de hívd fel őket és kérdezd meg. Kipróbálni ezeket szvsz sehol nem lehet, szívás, ez egy ilyen termékkör :((( Ha nem jön be, akkor eladod :) Ami meg a basszust illeti: én nem vagyok egy basszusbuzi, nem is olyan zenét hallgatok, de a normál fülhallgatóknál engem is zavar, hogy gyakorlatilag semmi mély nincs. Az E838 sem egy ócska fülhallgató, de mégse volt mélye. Ez egyszerűen a konstrukcióból adódik. Na ez ezeknél a füldugóknál nem probléma, cserébe a magas és a középtartománya elvileg rosszabb lehet, de szerintem itt kevésbé látványos a különbség, mint a mélyet tekintve. Ezek a kis szarok amúgy sem audiofil igények kielégítésére készültek :)

• GP-Sz

senior tag

válasz AGE-T #228 üzenetére

Üdv!

Nekem egy Sony MDR-EX51LPW van, egy ipod minivel használom. Ez tök ugyanaz, mint a 71es, csak nem hosszabítós, emiatt vettem, engem rohadtul idegesítene, ha ott lengedezne a közepén egy toldó, szóval a 71es szvsz inkább a távirányítós cuccokhoz jó, ahol elég a fél méteres része a hosszabbító nélkül. Ami a fülest illeti, nagyon kényelmes, én gyakorlatilag nem is érzem, hogy a fülemben van. Ez állítólag fültől is függ ezeknél a füldugóknál. 3 különböző méretű szilikon dugót adnak hozzá, nekem a legkisebb pont jó, pedig azt hittem nagy fülem van :D Előtte a discmanemhez egy Sony MDR-E838ast használtam, azt is kényelmesnek találtam, de messze nem ennyire. Ami a hangját illeti, mivel zárt és a fület is lezárja, ezért a basszusa tényleg sokkal jobb, mint a hagyományos fülhallgatóknak, amiknél gyakorlatilag nincs mély. Én az ipodot flat EQval használom és így is megfelelő. Nekem tetszik a hangja, bár vannak korlátai, de ennyiért nem nagyon van jobb füldugó szerintem. A Sharp MC33-mat szokták emlegetni külföldi fórumokon, mint a legjobb olcsó füldugót, de azt sehol nem lehet kapni (tényleg nem, az USAban is csak Japánból rendelve). Sokak szerint túl vékony a kábele az EX51nek, könnyen szakad. Nos, semmivel nem vékonyabb a 838énál és azt sem szakítottam el 2 év alatt, remélem ezt sem fogom :) Egy kellemetlen dolog van vele kapcsolatban, de szerintem ez totál fülfüggő: ha nem a megfelelő pozícióban (ezt úgy kellett megkeresnem) dugom be a bal fülembe, akkor járás közben halk cuppogó hangja van :DD Ja és még valami: nem feltekerős tartó van hozzá, hanem egy ilyen gagyi kis tokocska, amivel csak a fülben levő részt lehet megvédeni a kosztól, a kábellel meg kezdj, amit akarsz :d (én fel szoktam tekerni az ipodra).

Szóval nekem a fehér EX51 van, Németországból hozta egy ott dolgozó barátom, itthon ezt még nem láttam, de asszem a feketét lehet kapni, 9eFt körül (én 30 euroért vettem). Bővebben: link

Ami a KOSSt illeti, én megnéztem egyszer egy ThePlugot, mert azt is emlegette valaki, hogy milyen jó, de valahogy undorítónak találtam a kinézetét, nem szívesen dugnám be a fülembe azt a nagy csonkakúpot, úgyhogy erről letettem :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák