- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Okok, világos.
De én még az első reagálásomban kifejtettem, hogy az én Seni fülesem is ''csak'' 25k volt és lehet kapni 20ért is 515öst és ezeket meghallgatva nehéz elhinnem, hogy egy ilyen árban lévő KOSS annyival(vagy akár, egyáltalán) jobb legyen, ettől függetlenül lehet, hogy az, mert még én sem hallottam ilyet szólni, de lehet, hogy ő sem hallgatott még Senit.
De sztem itt le is zárhatjuk a témát, mielőtt nagyon flame lesz belőle, egyezünk meg abban, hogy egyikünk sem hallott még KOSSt, tehát tőlünk akár tényleg lehet nagyon jó, mintahogy a 200ks sony is biztos az. -
Pá
addikt
A sony akkor sem ilyen drága, azért mert van egy csúcsmodelljük 150 rugóért(ami még mindig nem 200k), nem azt jelenti, hogy úgy általában egy elérhetetlen márka lenne.
Ja, most nehogy előáss nekem mégegy Sony csúcsmodell fejhallgatót mondjuk 300kért, mert ettől még nem lesz elérhetetlen márka a sony, max elismerem, hogy igyekszik lefedeni a teljes piacot. -
Pá
addikt
Elhiszem, hogy lehet venni Sonyt 150ért, de biztos vagyok benne, hogy 15ért is, mint ahogy valaki említette korábban, hogy van Sennheiser 1,5 millióért is és lehet venni 20k-ért is, sőt még olcsóbban is. Én csak abba kötöttem bele, hogy a KOSS a jó mert 20ezer be kerül és bazi jó, a Sony meg a Seni nem jó mert 200 meg 40 ezer, és erre írtam, hogy azért lehet venni jó Sennheisert is 20onakárhányezerért meg Sonyt is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest