- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Ja, gondolom van is nekik, de hívd fel őket és kérdezd meg. Kipróbálni ezeket szvsz sehol nem lehet, szívás, ez egy ilyen termékkör
Ha nem jön be, akkor eladod
Ami meg a basszust illeti: én nem vagyok egy basszusbuzi, nem is olyan zenét hallgatok, de a normál fülhallgatóknál engem is zavar, hogy gyakorlatilag semmi mély nincs. Az E838 sem egy ócska fülhallgató, de mégse volt mélye. Ez egyszerűen a konstrukcióból adódik. Na ez ezeknél a füldugóknál nem probléma, cserébe a magas és a középtartománya elvileg rosszabb lehet, de szerintem itt kevésbé látványos a különbség, mint a mélyet tekintve. Ezek a kis szarok amúgy sem audiofil igények kielégítésére készültek
-
GP-Sz
senior tag
Üdv!
Nekem egy Sony MDR-EX51LPW van, egy ipod minivel használom. Ez tök ugyanaz, mint a 71es, csak nem hosszabítós, emiatt vettem, engem rohadtul idegesítene, ha ott lengedezne a közepén egy toldó, szóval a 71es szvsz inkább a távirányítós cuccokhoz jó, ahol elég a fél méteres része a hosszabbító nélkül. Ami a fülest illeti, nagyon kényelmes, én gyakorlatilag nem is érzem, hogy a fülemben van. Ez állítólag fültől is függ ezeknél a füldugóknál. 3 különböző méretű szilikon dugót adnak hozzá, nekem a legkisebb pont jó, pedig azt hittem nagy fülem vanElőtte a discmanemhez egy Sony MDR-E838ast használtam, azt is kényelmesnek találtam, de messze nem ennyire. Ami a hangját illeti, mivel zárt és a fület is lezárja, ezért a basszusa tényleg sokkal jobb, mint a hagyományos fülhallgatóknak, amiknél gyakorlatilag nincs mély. Én az ipodot flat EQval használom és így is megfelelő. Nekem tetszik a hangja, bár vannak korlátai, de ennyiért nem nagyon van jobb füldugó szerintem. A Sharp MC33-mat szokták emlegetni külföldi fórumokon, mint a legjobb olcsó füldugót, de azt sehol nem lehet kapni (tényleg nem, az USAban is csak Japánból rendelve). Sokak szerint túl vékony a kábele az EX51nek, könnyen szakad. Nos, semmivel nem vékonyabb a 838énál és azt sem szakítottam el 2 év alatt, remélem ezt sem fogom
Egy kellemetlen dolog van vele kapcsolatban, de szerintem ez totál fülfüggő: ha nem a megfelelő pozícióban (ezt úgy kellett megkeresnem) dugom be a bal fülembe, akkor járás közben halk cuppogó hangja van
Ja és még valami: nem feltekerős tartó van hozzá, hanem egy ilyen gagyi kis tokocska, amivel csak a fülben levő részt lehet megvédeni a kosztól, a kábellel meg kezdj, amit akarsz :d (én fel szoktam tekerni az ipodra).
Szóval nekem a fehér EX51 van, Németországból hozta egy ott dolgozó barátom, itthon ezt még nem láttam, de asszem a feketét lehet kapni, 9eFt körül (én 30 euroért vettem). Bővebben: link
Ami a KOSSt illeti, én megnéztem egyszer egy ThePlugot, mert azt is emlegette valaki, hogy milyen jó, de valahogy undorítónak találtam a kinézetét, nem szívesen dugnám be a fülembe azt a nagy csonkakúpot, úgyhogy erről letettem
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
válasz
Gabcsika #167 üzenetére
www.ebolt.hu
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Én nem kötekedni akarok veled
Úgy tűnik nem értetted meg, amire Gabcsika gondolt. Úgy értette, hogy amit a Kosstól megvehet 20ezerért, az a Seninél 40, a Sonynál meg 200. Nem úgy értette, hogy egy Sony fejhallgató 200ezer. Ezzel persze lehet vitatkozni, én nem tudok, mert se Kosst, se 200ezres Sonyt nem hallgattam még (az olcsók viszont tényleg elég gagyik).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- Cyberpunk 2077
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest