- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
dwiki
senior tag
válasz
Avicularia #1498 üzenetére
Ok, kösz.
Az innos problémán meg mér ráérek filózni, egy darabig úgyis egyedül lesz... -
dwiki
senior tag
válasz
Avicularia #1496 üzenetére
Én is most rendeltem ilyen VGA hûtôt. (végén még ugyna olyan gépem lesz mint a tied, bár én csak inno gt-t vettem/rendeltem) Bár innot nem említik a támogatott sli kártyák között ehez a laphoz, de az szerintem megoldható lesz a késôbbikeben...
Akkor tuti hogy én is hajlítgatni fogok lamellákat.
Még egy kérdés, ha már...
Bekötve erre az új ventiszabályzóra a chipset ventijét, kellemesebb lett e a hang(zavar). Tehát kellô hallkság mellet, sikerült e kellô hômérsékletet elérni? (kicsit zavaros a mondta, de lényeg érthetô asszem...) -
dwiki
senior tag
válasz
Avicularia #1489 üzenetére
Közben kiokoskodtam, hogy csak úgy lehetséges. De azért kösz, úgyis meg akartam kérdezni, biztos ami biztos...
És ha (hogy azért kérdés is legyen) két vidokártyát rakna az ember a gépbe (6600GT -t és nem 9800-at, mert az gondolom még neccesebb) akkor elfér e a chipset hűtőtől? -
tts
addikt
válasz
Avicularia #1436 üzenetére
lesz (remélem az az egyetlen-egy marad
)
-
tts
addikt
válasz
Avicularia #1434 üzenetére
elég szarul (
) de nem baj - mert nincs - ehhez semmi felesleges nincs - mert olyat tud amit tudomásom szerint egyetlen szabályzó sem az itthoni piacon
én nem szeretem a monitort - minke az? - ventik be és fül hegyez, aztán egyenként teker lefelé amíg el nem megy az illető venti hangja és így tovább, aztán hőmérséklet ellenőrzés - Everest - 1000%, hogy te is így fogod csinálni -
tts
addikt
válasz
Avicularia #1432 üzenetére
aha
te, ez komolyan nagyon tuti cucc - tényleg nem rádtukmálni akarom - gyere és próbáld ki -
tts
addikt
válasz
Avicularia #1430 üzenetére
Vazze - te nem vagy már itt ''Újonc'' bla-bla-bla.
Csak nem passzív ventit kerestél?
Azért lósz...ok, mert tudom milyen venti - de ha egyszer eljösz - nagyon örülnék neki - megmutatom, hogy az én szabályzóimmal milyen.
Ja és dobd ki a Vantecet - vegyél egy Rhoebust - mind a 4 csatorna fokozatmnetesen 0-12 V.Na ez egy jó ötlet volt tőlem.
-
tts
addikt
válasz
Avicularia #1427 üzenetére
Nagy lószart - én is használok ilyet - tudom milyen.
Amúgy kapcsold ki - akkor hogy bírja NB-d? -
tts
addikt
válasz
Avicularia #1418 üzenetére
Egy 500 Ft-os poti kell hozzá és rögtön azt fogod mondani - ezt akartad
De te nem vagy már ''nyeretlen kétéves'' - ventiszabályzó vagy szoftveres szabályzás - semmit nem használsz? -
tts
addikt
válasz
Avicularia #1407 üzenetére
Van - mindig van.
-
tts
addikt
válasz
Avicularia #1258 üzenetére
leírtam mi van helyette
-
tts
addikt
válasz
Avicularia #1243 üzenetére
ha megnézed a kék ZM alakját - arra igen furcsa venti kéne
tegyél rá egy NB1 (1500) és Delta 45×45 (1800) - ez 5 V-on garantáltan nem hallható és tuti hűtés
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest