Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Először mindenképpen nézd meg a csavarok menetét!
Ha jól tudom ezeket a csavarokat főleg oldallapok rögzítéséhez készítik, viszont az oldallapokat rögzítő csavaroknak pont más menete van, mint az alaplapot rögzítőeknek.
MOD: Bár tény, hogy nem 100 Forinton áll, vagy bukik a világ
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Bővebben: link
a 4. sorban látod mindkettőt - a simát is és a koponyát is -
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Találtam guglin egy képet a halkabbik 12 centis Silentmaxx-ról, ahogy néztem a teljesítménye pont nem volt rajta, ilyenkor az áramerősséget szorozd meg a feszültséggel.
A képen 0,15 Ampert láttam a matricán a feszej meg ugye 12 Volt. Tehát 1,8 Watt. Simán vinni fogja egy csatorna ezt a kettő ventit.
MOD: vagy a teljesítmény, vagy a felvett áram minden ventin fel van tüntetve.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz
Gorneck
üzenetére
Elküldenéd mégegyszer az ezzel kapcsolatos képeidet? Sőt, minden képet ami a házcsendesítéseddel kapcsolatos. Köszönöm.
Igazából az a gond, hogy oké, hogy csendes 8 centisek, de kevés friss levegő jut be a házba. Ha beteszek én is oda 2 12 centis ventit (tényleg, milyen ''hangosak'' ?) akkor ezzel megspórolom a vinyók elött lévő két ventit is? És úgy vettem észre, hogy hátra felesleges két kiszívóventit rakni, mivel azok a procihűtő elől szívják el a levegőt. Jól látom? Javíts(atok) ha tévedek.
TTS: Régebben láttam az oldaladon ilyen gumikeret-szerűséget (nem tudom mi a neve), amit a táphoz kellett rakni, és úgy becsavarozni. Ilyened van? Mert ma keresgéltem, de nam találtam. Természetesen nem kizárt, hogy én voltam vaksi.
-
tts
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
illetve nem tudom ezt rá lehet-e majd szerelni
Bővebben: link -
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
nyam-nyam

ahogy elnézem ott kettő szabad hely van, ott véleményem szerint tuti elfér a silencer
viszont az is tény, ha veszel kettő darab d-s passzív zalmant, akkor még egy olyan 12 centis Silentmaxx-szal (mint amilyenek a házadban elől is vannak), ''zalmanosan'' oldalról megtámogatva tutira ütőképes hűtés lenne ez a verzió is -
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
jah bocsi akko félreértettelek, szal akkor _még egy_ 6600 gt megy bele és sli?
hát ebben az esetben már tényleg kérdéses a silencer, de nekem még a 9600xt-men a ventije túllógott a kártyán és a kettővel az agp solt alatti pci hozzáférhető volt ezáltal
az alsóra rakj silencert a felsőre meg zalmant és akkor legalább össze tudod hasonlítani a kettőt majd
viszont ha veszel mondjuk kettő D-s zalmant akkor lehet, hogy a hűtést egy extra 12 centis ventivel meg tudod oldani kettő 8as helyett
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
úgyis az a lényeg, hogy Te meg legyél vele elégedve

csak zalman?
[Szerkesztve] -
-
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Ezek a kis xar ventik szerintem soha az életben nem bírnak halkak lenni. Ahhoz, hogy levegőt is tudjanak szállítani kell a fordulatszám, ami hangos.Alacsony fordulaton meg annyit ér mint halottnak a napszemüveg...
ABIT USA fúrumon viszont láttam képen, hogy egy csávó lekapta az OTES-t és még tuningol is. A mosfet-en lévő kis bordákat is vhogy rajta hagyta, pill keresek képet...
itt van:
tts
addikt
Bummm, félreugrálni! Dől a cég!

Bassz - majd átutalod.
Nem ez a lényeg - az embereim úgy dolgoznak Németországban, és olyan szerencsésen csöppentünk a dologba, hogy szerdán jelenésem van az egyik legnagyobb német tartályépítő cégnél szerződés kötés alkalmából. Hahha.
Stadeban építünk 2 db 11,4 m átmérőjű és 33 m magas magas tartályocskát (egy lakótelepi lakás belmagassága 2,6 - ez durván egy 12 emeletes háznak fele meg).
Ez a lényeges.
Viszont így egész héten nem leszek. -
Allien
veterán
Kötözködnék!
A CPU hűtőre ráraktad azt a fém izét. Nem akarod esettleg átszinezni? Szvsz, elég tré így (már ne is haragudj, de mondjuk, nekem nem tetszik a többi részhez képest nem oda illő). Igaz, nekem nincsen szépérzékem, annyira, de lehet, ha pl. a széleit lefested fehérre, hogy kiemelje a formát, főleg ugye, amikor a neon megvilágítja, az már más tészta lenne. Szerintem. Szerinted?
Bocs az off road-rt. -
Donnie
őstag
Nekem meg meg van a következő házam
Thermaltake Armor. Elvileg még ebben a hónapban megérkezik kis hazánkba. Ez egy csoda
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.thermaltake.com/images/cases/products/armor/enlargedView/45view.jpg)
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Szeretm az ilyesmit - hasonlóan misztikus dolgok:
- a fúziós energia, ahol évtizedek óta nem történik meg az áttörés
- a szupra vezetés, illetve inkább a szobahőmérsékleten történö szupravezetés izgalmas
- hasonló a világűrben előállított szuper méretű, szabályosságú és tisztaságú kristályok
stb. -
Gorneck
legenda
Ilyenre gondoltál?? Vagy nyitott oldallal??
tts
addikt
Nálam jelenleg a másik szélsőség áll az asztalon.
Szétkaptam a P4-et - de totál.
Egy 64 cm magas ST 11 ház full kibelezve mindkét oldala is leszedve, alaplapi szerelő tálca kivéve, csak egy váz előlappal - de így most semmi rendetlenség nincs benne.
Így áll egy hete - talán a hétvégén, ha életveszélyesen megfenyegetem magam, neki állok.
-
Xidex
tag
az ATA, SLave, meg ilyen papírfecniket nem vágod le a kábelekről? Nekem az volt az első, mielőtt betettem volna., amúgy überkirály a HDD hűtésed

TTS: Küldj e-mailt a thermalright-nak, hogy az oldalukon letölthető két új flash logónak ne csak az swf-ét, hanem a szerkeszthető flash-fájlait is tegyék letölthetővé, mert így most, amit kitettem a honlapra, az a thermalright.com-ra mutat, és nem lehet módosítani mert beleégették az swf-be...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Most már nem sok van hátra, hogy kész legyek az egésszel!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)