- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
válasz
Szaszabond #84 üzenetére
Udv
En is csak azt tudom mondani, hogy a keszulek joval alulmulja a specifikacioktol vartakat. Ha most ilyen tv okosito dobozka, vagy stick vasarlasa elott allsz, es egy szivasmentes rendszert szeretnel en nem ajanlom ezt, es semelyik minixet, illetve barmit amiben rockchip van. Sajnos nincs a lejatszokban ehhez a chipkeszlethez tartozo rendes hardveres tamogatas, full hd anyagok lejatszasa sokszor problemas, de nem lehetetlen viszont rengeteg a szivas vele.
Velemenyem szerint a cucc kb hasznalhatatlan ugy hogy kiveszed a dobozbol, ahhoz hogy kb hasznalhato legyen, root, egyedi rom alap, de ha jot akarsz akkor custom oc kernel meg melle hogy az orajeleket felhuzzad es a plusz kakaoval jobb a helyzet.
Ha out of the box, azaz szivasmentes rendszert szeretnel es nem pedig barkacsolni szabad idodben akkor ez nem neked valo, bar nem lebeszelni szeretnelek rola.
Kell olyan rendszert nezni ami tegra chipkeszletes az kajak szivas mentes vagy valami ismertebb nem kinai chipkeszleteset.
Szerk:
Ha esetleg ebben az arkategoriaban gondolkodsz es a kulfoldi megrendeles is szoba johet, en mindenkeppen egy ouya-ban gondolkodnel, en mar banom nem azt vettem. Sajat xbmcje van es iszonyatos supportja kozossegi es gyartoi oldalrol egyarant
-
tibor123
tag
válasz
Szaszabond #82 üzenetére
Nekem Samsung B530 van, ugyhogy a tv-vel valószínű tökéletesen fog működni, de én nem erre gondoltam.
Az AVCHD formátumot a hd videokamerák használják. Ha van ilyen kamerád és szeretnéd az anyagát lejátszani a gépen, (akár szerkesztve(m2ts) akár szerkesztetlenül(mts) az nagyon kiábrándító lessz. Úgy reszket a kép, mint a kocsonya. Ha nem tervezel ilyen anyagot lejátszani a gépen, akkor nincs semmi gond. -
tibor123
tag
válasz
Szaszabond #80 üzenetére
Hd filmet, mp4-et és AVCHD-t(m2ts) próbáltam. Az mp4 még nagyobb bitrátánál is gond nélkül negy, az AVCHD is, de itt már nagyon kijön az a probléma, hogy a gép nem tud 50Hz-vel lejátszani. Ha érint a dolog, a korábbiakban már volt erről szó.
-
tibor123
tag
válasz
Szaszabond #78 üzenetére
Üdvözöllek!
Próbáltam a jack kimenetet egy sztereo videokazetta lejátszó RCA bemenetével összedugni. Működik! Szerintem, egy sima sztereo-analog jelet ad ki.
Mielőtt megvennéd a készüléket, tudnod kell, hogy a gép jóval gyengébb annál, mint amit el lehetne várni egy ilyen hardvertől. Állandó véletlenszerű fagyások (ezt e hozzászólást is kétszer kellett megírnom) és a gyorsaságban sincs előrelépés. MINIX NEO X5-öt cseréltem le X7-re. Nem érzem a külömbséget... Sőt, van amiben jobb az X5. Próbáltam többféle romot is, egyik rosszabb mint a másik. Biztos vagyok benne, hogy a gyártó, a későbbiekben nagyon sokat fog szoftveresen javítani a gépen, de ez most sovány vigasznak tűnik.
Pozitivum: Alig melegszik,valószinüleg a 28nm csíkszélességnek köszönhetően. A 2GB ram is nagyon hasznos.(X5-nél rambooster nélkül sokszor elfogyott a ram)
MK808-at nem ismerem, de az X5-nek hasonló a hardvere, ehez képest az X7 nem nagy előrelépés. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond #77 üzenetére
Hmm , hogy jobban megnéztem a mininek nincs is headphone kimenete..akkor lehet inkább ilyen nagyobbat kell vennem ha az előző kérdésre igen a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest