Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor123
tag
Tudom, hogy idevonatkozó szakmai tudásban fényévekkel előrébb jártok mint én, ezért elnézést kérek, ha hülyeséget irnák, de leírnám röviden, hogy mi a véleményem az említett problémáról:
Szerintem a gép csak a 60Hz lejátszást tudja. Valamiért az 50Hz hiányzik a ROM-ból vagy a kernelből. Hiába állítgatjuk a HDMI kimenetet, a video lejátszása 60Hz-vel történik. A HDMI kimenet menüben kellene egy "auto" opciónak lennie. Váltaná a kimeneti képfrekvenciát attól függően, hogy hogyan rögzítették a videót. Ez így működik a bluray felvevőmnél, de az 5000Ft-os MinDig tv dekódernél is és szerintem minden normális médialejátszónál. Nem tudom, hogy ezeknél a gépeknél miért nincs ez megcsinálva, pedig a vas biztosan alkalmas lenne rá. Valami olyan ROM vagy kernel kellene amiben benne van az 50Hz is. AVCHD-n jobban látszik a probléma, mint MP4-en. Számomra azért fájó ez nagyon, mert rengeteg videokamera anyagom van.
Mégegyszer bocs, ha hülyeséget irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest