Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek ilyet,de lehet itt valaki máq probálkozott Windows XP FLP-vel.Egy kis segitség kellene hozzá.
Szoval valaki már telepitett ilyen oprendszert? -
Ghandi
aktív tag
Ja és közvetlen 220ról müködik.Szerintem a teljesitménye elegendö lenne,de hát csak molex meg flopycsatija van.Szerintetek meg lehet oldani vele?
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.Nekem van itthon egy kis kiegészitö tápom.Külön perifériáknak gyártották,molex és flopicsatik jönnek ki belöle,olyan 50-60Wos lehet és teljesen passziv.Ezt lehetne ehez az alaplaphoz használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Építő/felújító topik
- Google Chromecast topic
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest