Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek ilyet,de lehet itt valaki máq probálkozott Windows XP FLP-vel.Egy kis segitség kellene hozzá.
Szoval valaki már telepitett ilyen oprendszert? -
Ghandi
aktív tag
Ja és közvetlen 220ról müködik.Szerintem a teljesitménye elegendö lenne,de hát csak molex meg flopycsatija van.Szerintetek meg lehet oldani vele?
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.Nekem van itthon egy kis kiegészitö tápom.Külön perifériáknak gyártották,molex és flopicsatik jönnek ki belöle,olyan 50-60Wos lehet és teljesen passziv.Ezt lehetne ehez az alaplaphoz használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Silent Hill f teszt
- EAFC 26
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest