Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Huh, ez állati jó! Grat!
Persze ne feledd, a házban mindenképp kell szellőzés. Ha pedig az megvan, akkor szükségtelenek az efféle monstrumok, hiába néz ki velük baromi jól a lap.
Én ma tettem be a házba az 500 gigás WD winchestert, ma reggel megoldottam a szellőzést is, lehet, hogy hamarosan én is felteszek valami kis írást. Bár az én esetem eléggé speciális, mert nem akarok bele ODD-t, van viszont benne plusz hálókártya, hiszen csak letöltőgép lesz.
-
gambeca
tag
Kegyetlen a jószágod

Nekem a chipsetet nem lehett meg fogni pár perc után anniara meleg volt, égette a kezemet.
Akkor ezek szerint ez a melegedés normális.Valakinek linuxxal van tapasztalata?
Fontos lenne mivel linux nem jól jeleníti meg a képet és kellene valami orvosság ellene
holnap teszek fel képet, hogy hogyan néz ki linux alatt a kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest