- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
Ki maradt, a 720p felbontásnál kisebbekkel meg birkozik
-
gambeca
tag
Jelentem, meg bírkózik a HD viddeókkal, de eléggé válogatós, a kis bitrátájuakat szereti.
Szóval nem mindegyiket viszi akadás mentesen.
Na meg lejátszó függvénye is... gondolom. -
gambeca
tag
Windowshoz értek a legjobban, mivel azt használtam több mint 8 évig. De már nem fogom használni, nem is hiányzik
Február óta apple macintosh gépem van, nagyon jóLinuxot meg csak letöltésre akarom használni.
Jah, linuxxal kb 5 éve barátkozom de csak a rendszer telpitéséig juottam el, többre nem jutottam vele... -
gambeca
tag
Az alap beállítást használom linux alatt, amit a rendszer felajánl.
Ha leírjátok hogyan kell drivert telepiteni linux alatt akkor ki próbálom
Linux téren nem vagyok othon, de mióta macintosh gépem van, windowst nem igen akarok feltenni... -
gambeca
tag
Kegyetlen a jószágod
Nekem a chipsetet nem lehett meg fogni pár perc után anniara meleg volt, égette a kezemet.
Akkor ezek szerint ez a melegedés normális.Valakinek linuxxal van tapasztalata?
Fontos lenne mivel linux nem jól jeleníti meg a képet és kellene valami orvosság elleneholnap teszek fel képet, hogy hogyan néz ki linux alatt a kép
-
gambeca
tag
Üdv!
szert tettem egy D201GLY2 lapra.
Másnak mennyire melegszik?
Nekem a chipset nagyon forró ha nem teszek felé valami ventit.pico psu tápom van, 1gb ram 800mhz van benne mert ilyen volt a boltban, az adapter ami van hozzá 4Amperes 12V, friss bios.
Valamint linux alatt függölegyes csíkok vannak (suse, ubuntu többféle verzióban is
). Windows alatt nincs ilyen. Mit tudok tenni ellene, hogy ne legyen ilyen a kép linux alatt?nekem is az eboltbol van és sokat kellett rá várni :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest