Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs nekem szerencsém ezekkel a kínából rendelt dolgokkal

Az AzsiaCenter.com webáruházból megrendelt dolog meg sem érkezett, egy hónapja hitegetnek a vételár visszatérítésével, már lemondtam róla, hogy adnak vissza bármit is.
Megrendeltem ezt az RP-SMA wifi antennát is az ebayről, ez megérkezett, csak éppen pont úgy nem jó az antennakimenethez, mint a korábban rendelt antenna

A küldött antenna ugyan Lenovo cikkszámos, és már annyiban jobb, mint a múltkor vett, hogy anya csatlakozós az antenna, de akkor sem lehet rácsavarni a miniPC antennakimenetére, mert a menet átmérője nem egyezik

A miniPC antennakimenetének a külső csavarmenete 4.35 mm átmérőjű, az ebayről vett antenna belső csavarmenete viszont 5.55 mm, szóval nem tehető rá az antenna az aljzatra

Mivel ez már a második rossz antenna és fogalmam sincs, hogy hogyan keressek olyan RP-SMA antennát, aminek 4.35 mm-es a csavarmenete (merthogy ezt az értéket sehol sem tüntetik fel a hirdetésekben) lemondtam az antennáról, marad így ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest