- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szemezek egy BMax B8 Pro géppel, csak kissé megakadtam a memória-konfig kapcsán. 24GB LPDDR5 van benne, és kérdeztem a supportot, azt mondták, egyetlen modul. Még ha az Iris Xe el is fogadja ezt dual channelnek (a DDR5 két subchannelje miatt), nekem akkor is vékonynak tűnik IGP mellé. Tud valaki közelebbit a gépről esetleg, mi pontosan a memória konfig?
Ill. hasonló a kérdés a BMax B6 Pro kapcsán, csak éppen ott LPDDR4 a RAM, tehát muszáj a két modul. A support szerint az van benne, de B8 Pro egy modulja miatt kicsit kételkedem. Itt valaki esetleg tud konkrétat?
@ballazol, látom, nemrég vettél egy ilyet - a fenti kérdés mellett még az érdekelne, mennyi az idle fogyasztása, ha esetleg lemérted.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest