Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szemezek egy BMax B8 Pro géppel, csak kissé megakadtam a memória-konfig kapcsán. 24GB LPDDR5 van benne, és kérdeztem a supportot, azt mondták, egyetlen modul. Még ha az Iris Xe el is fogadja ezt dual channelnek (a DDR5 két subchannelje miatt), nekem akkor is vékonynak tűnik IGP mellé. Tud valaki közelebbit a gépről esetleg, mi pontosan a memória konfig?
Ill. hasonló a kérdés a BMax B6 Pro kapcsán, csak éppen ott LPDDR4 a RAM, tehát muszáj a két modul. A support szerint az van benne, de B8 Pro egy modulja miatt kicsit kételkedem. Itt valaki esetleg tud konkrétat?
@ballazol, látom, nemrég vettél egy ilyet - a fenti kérdés mellett még az érdekelne, mennyi az idle fogyasztása, ha esetleg lemérted.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest