Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szemezek egy BMax B8 Pro géppel, csak kissé megakadtam a memória-konfig kapcsán. 24GB LPDDR5 van benne, és kérdeztem a supportot, azt mondták, egyetlen modul. Még ha az Iris Xe el is fogadja ezt dual channelnek (a DDR5 két subchannelje miatt), nekem akkor is vékonynak tűnik IGP mellé. Tud valaki közelebbit a gépről esetleg, mi pontosan a memória konfig?
Ill. hasonló a kérdés a BMax B6 Pro kapcsán, csak éppen ott LPDDR4 a RAM, tehát muszáj a két modul. A support szerint az van benne, de B8 Pro egy modulja miatt kicsit kételkedem. Itt valaki esetleg tud konkrétat?
@ballazol, látom, nemrég vettél egy ilyet - a fenti kérdés mellett még az érdekelne, mennyi az idle fogyasztása, ha esetleg lemérted.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- aquark: Zsebszámológépek
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest