- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
Nettó 150 euroig (szállítási díjjal együtt) ha eu-n kívülről jön, akkor automatikus vámkezelés és vásárláskor rátett áfa lehet. Például nekem a 140 dolcsis kis gép az bruttó 140 dolcsi, rajta van már a magyar 27% áfa, usába 99 dolcsiért volt akció nettóban. [link]
De a pénznem is számíthat, lehet máshogy jön ki az állami váltás rendszer miatt a határ más devizánál.
Most nézem, hogy a 160 dollárosra leakciózott router gép, amit rendeltem éppen 149 euro a számlán

Egyébként aliexpressen, ha túllóg a határon, akkor levonja az áfát és nettó árat kell fizetni és megcsinálni a rendszer vámkezelést itthon, ahogy érkezik. Elvileg a számítógép talán 0% vám kategóriás. A 27% áfát számolják ki rá, plusz valamennyit a futárszolgálat ügyintézési, pénzkezelési díjként felszámol (talán 6-8 ezer forint körül).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest