- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Odafigyeltem a tisztításnál, de amúgy a die körül volt egy pár mm széles fekete gumiszerű anyag, gondolom az védte a kifolyástól a folyékony fém pasztát, de azt eltávolítottam, miután szétszedtem, mert amúgy is feltépődött. A fotón még látszik is. De amikor kinyitottam és láttam hogy folyékony fém, már tudtam, hogy jobbat nem tudok csinálni, de hát most már ez van
Ki a fene gondolta, hogy egy olcsó MiniPC-be minőségi pasztázást raknak 
A Honeywell lapot, pont ezt a Linux videót láttam, a grafénlaposakat is, a hatásukat is. A folyékony fém a legjobb, utána a lapok, aztán a paszták. De nekem még így sem throttlingol, egyszerűen megfogja 93 fok alatt még melegben is, legrosszabb esetben pár W-al csökkenti a package powert. De ez nem számolós gép, játékra meg a sima "Balanced" módban is elmegy, amivel 86 fok körül tetőzik. Ha meg kikapcsolom a CPU boost-ot, ugyanannyit hoz a gyereknek Fortnite-ban, és alig van hangja a gépnek. Neki meg erre kell, úgy meg 77 foknál tetőzik.
Ha tudok olcsón szerezni lapot, lehet, hogy beruházok próbaképp, annak látom értelmét a tartósság miatt, és egy nagyobb lap több gépre is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Crimson Desert
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Mac mini (2023) M2 chip/8GB/256GB Dobozos, újszerű (A2686)
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- Gamer PC AMD Ryzen 7 7700 8/16, 32GB DDR5 RAM, AMD RX6800 16GB
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki a fene gondolta, hogy egy olcsó MiniPC-be minőségi pasztázást raknak