- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HUN_Sector #63116 üzenetére
Ez is egy megoldás:
-
Deepcool bemutatott a Computexen egy SFX tápot ami valamikor a közeljövőben megjelenik de lehet, hogy az embargó miatt ezt sem fogják nálunk forgalmazni, ha valakit érdekel a link alatt megtalálható a bemutató.
-
válasz
viperabácsi #63112 üzenetére
Igen, arra is gondoltam, van itthon hasonló fóliám, és akkor csak a látható részeit csinálnám meg, lehet nekiugrok, de mivel a vga is fekete-fehér lehet hagyom a fenébe már kezdi megszokni a szemem
-
-
válasz
Grave_444 #63107 üzenetére
Nem hiszem, egy 2060 van benne de nem a 2 slotos, hanem a 2.8-as ( legalábbis a kártya leírása szerint) Asus Dual RTX 2060 06G, de ha sima 2 slotos kártya menne bele akkor a slim 12-es simán, csak át kell akkor lyukasztanod az alsó porszűrőt, és gyárilag kialakított furat sincs neki de mivel négyzetrácsos az alja is így az nem nagy gond.
-
válasz
flashpointer #63105 üzenetére
Elférne, de ha valaki tervez ilyen házat akkor sima SFX-et ajánlanék neki, főleg ha a táp kábelei ilyenek mint az EVGA GA sorozatnak, nehezen hajlanak, merevek, a 24 pin kábelről le kellett szednem a gyári zsugor borítást és a kötegelőt mert nem hajlott úgy ahogy kellett volna. Az előlapi, jelen esetben "oldallapi" csatlakozók kábelei is indokolatlanul hosszúak, ezek a táp alá vannak betuszkolva, tehát kell a hely.
Néztem a Loki sorozatot, de csak 850W Platinum-ban van fehér és 100E-t nekem nem ér meg. -
-
Köszi!
Csak fehér sfx tápot nem találtam hozzá még mert nagyon ritka, ami volt is az meg már nincs, Deepcool-nak lesz majd, Thermalright, Cooler Master stb, de a magyarországi üzletekben sehol nem lehet kapni.
Aliexpress-en volt régebben fehér Seasonic de a gyártói oldalon se híre se hamva, hogy valaha lett volna nekik ilyen -
-
válasz
Strezi #63093 üzenetére
Nem volt hozzá csak amit az első képeken látsz, Deepcool AK620, kissé robosztus műanyagok, de másik alaplapon ami ugyan csak ITX simán elfért. Ennél az Asus lapnál van tele mindenféle mütyürrel a furatok környéke.
Többi gyártó álltalában úgy oldja meg, hogy a cpu socket backplate-re fekszik fel, szvsz az jobb megoldás.
De most már összeállt és egy ventilátorral is 12400F-et contact frammel Aida stress teszt alatt 50C fok a max
-
-
válasz
flashpointer #63089 üzenetére
Így, műanyag.
-
Sziasztok!
Asus Rog Strix B760i alaplapnál akadtam el, a lap hátulján nagyon kicsi helyet hagytak a cpu hűtő backplate-nek. Deepcool AK620 hűtőé konkrétan el sem fér. Képeken csatoltam miről van szó, ha rátenném szét nyomná a kis smd-ket. Találkozott már valaki hasonló problémával? Érdekes módon Youtube-os videókban simán összerakják vele, de én nem kockáztatnám.
-
-
Üdv!
SFX tápegységet szeretnék venni egy Deepcool CH160 fehér házba, igazából elég lenne egy 650W körüli de mivel fehér a ház így jó lenne egy fehér táp. Az itthoni webshop-ok elég gyér kínálatot tartanak, fehéret sehol sem találtam de fekete is alig, úgy emlékszem régen azért több volt kapható. Tudtok esetleg ajánlani típust, boltot vagy bármit?
-
Üdv!
Laptop helyett tervezek összerakni egy ITX méretű és alapú gépet, leginkább LGA 1200 alapon gondolkodok 11.gen i5 cpu-val, leginkább átlagos felhasználásra és nem játékra, tehát vga nélkül kompakt vízhűtővel.
Lehet később vga-t is kapna ha normalizálódnak egyszer az árak.
Két házat néztem ki ami tetszik, Phanteks Enthoo Evolv Shift 2 TG és NZXT H1
/amiből most akciós a H1 tehát kb árban ugyan ott lennék mint a Phanteks-el a vízzel és táppal/
Nézegettem teszteket róla, kb ugyan ott vannak tulajdonságokban, ti melyiket ajánlanátok e célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged