Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IIIstIII

senior tag

válasz Honkydoo #30645 üzenetére

Hát most megfogtál, 3cm-nél nem hiszem hogy magasabb. Itt egy kép amin összehasonlítják egy korábbi Corsair pumpával:

• IIIstIII

senior tag

válasz ada19 #30643 üzenetére

Pull, mert a venti már nem fért volna el kényelmesen a vastag radiátoron belül. Azt meg nem szerettem volna, hogy a gép belsejét még a proci melegével is fűtsem. Így most a ház 2 oldalából kapja a friss levegőt, a táp és a radi pedig szívja kifele.

• IIIstIII

senior tag

Szeretném megosztani veletek kicsiny ITX gépemet, hátha valaki nyer belőle ihletet.
    A koncepció: a lehető legcsendesebb és legerősebb gép összerakása közepes vastagságú pénztárcából.
    Ház: Cooler Master Elite 110 (kicsi, olcsó, mégis minden belefér)
    Alaplap: MSI Z97I Gaming AC (van olcsóbb is, de jó pénzért jutottam hozzá)
    Proci: I5-4570 (tuningolni nem akartam, inkább az alacsonyabb hőfok és az átlagos teljesítmény miatt esett rá a választás)
    Ram: Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz (ez sem volt elvárás de olcsón jutottam hozzá)
    VGA: ASUS GTX 960 Strix 4GB OC (na erről olvastam a legtöbbet. 970 ITX nem jöhetett szóba mert drága és alapjáraton nem kapcsol le a ventilátor. 960 ITX utóbbi ok miatt szintén kilőve. 2 versenyző maradt: az Asus és a Zotac 960 Amp! Utóbbi rövidebb kicsivel, viszont teljes terhelés mellett forróbb. Maradt az Asus, amiről sehol nem találtam olyan leírást, hogy beleférne-e az Elite 110-be, így kockáztattam és megvettem. Csak egy módon lehetett belogikázni: le kellett szedni a kivezetéseknél az L alakú takarólemezt, és a gépházon belül visszarakni. Trükkös, de bejött)
    SSD+HDD: Samsung Evo 250 GB (erre felfér minden: WIN+programok+3/4 játék is) WD 2,5" 1TB Blue Slim (csendes, kicsi, és ha nem használod 10mp-en belül átmegy készenlétbe)
    Táp: Cooler Master Silent Pro 500W (korábbról maradt meg, de a 14cm-es ventilátora hangtalan, és persze moduláris)
    Proci hűtő: Corsair H70 (persze csak egy ventilátorral, nem is látom értelmét I5-nél a kettőnek. Több vízhűtést is kipróbáltam (CM Seidon, H60) de mindközül ennek van a leghalkabb pumpája. Gyári venti értelemszerűen "kuka", kapott egy Noiseblocker Eloop PWM-es ventit amivel win alatt, 20%-on, 500 RPM-en is csak 28 fokos a proci 21 fokos szobában. Hangtalan.)

Többé már nem probléma az albérletváltás, egy hátizsákban is elfér a gépház. :DDD

Képek:
    [link] Itt még egy 750Ti volt benne
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák