Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RufuszX

senior tag

válasz Pista0001 #11068 üzenetére

Ez rendkívül jól jött, köszönöm!

Elméletileg a ház ahol néztem kapható, de azok alapján amit mondtál a tápjáról és amin én is gondolkoztam már egy külső dvd író egysg, azok alapján lehet inkább mégis egy EPC3-as házikó lesz (igaz ennek a tápja is elméletileg 4A-t tud 12V-n ami azért kevés a 65TDP-s procinak :S de lehet ezzel is van már valakinek tapasztalata. ).

Egyébként gondolkoztam még egy Brazos-os megoldáson, de azt hiszem az túl nagy downgrade lenne a jelenlegi megoldásról és félek hogy nagy lassulás lenne. Igazából nem használom semmilyen komoly számítás igényű dologra a gépet, max FullHD flash játék ami még szóba jöhet és tömörítgetés, de félek zavarna ha jelentősen lassabb lenne. Vagy azért ilyen felhasználásnál nem venném észre?

• RufuszX

senior tag

Sziasztok!

A segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni egy mini gép összeállításában.Elég sokat olvasgattam a topicot és egy ilyen összeállításra jutottam:
    LAP: ASROCK H67M-ITX B3
    CPU: Intel Celeron G530
    RAM: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
    HÁZ+TÁP: Modecom Feel202 Black

HDD a mostani konfigból (adatlapomon van) kerül valószínűleg bele (vagy esetleg egy SSD-ben gondolkozom). ODD-t pedig majd vadászok apróról szerintem.
    A jelenlegi hűtőmet szeretném rávarázsolni. Elméletileg 51mm magas az Alpenföhn Panorama, szerintetek elfér még a házban vagy le kell vennem róla a ventit? :S
    A házhoz adott 96 W-os paneltáp elbírja majd a rendszert, vagy ügyeskedni kellene a dologban? (jelenlegi konfigom konnektorból mérve vesz ki max oylan 65 W-t ezt tudom)
    Amit néztem még az az EPC3 ház de abban nincs ODD hely + 3,5 HDD hely ami azért nem lenne rossz (jelenleg HDD árak mellett nem szeretnék új winchesterre beruházni).

Valami tanács ötlet esetleg az ügyben?
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák