- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
válasz
shteer #22380 üzenetére
Köszi szépen, néztem már ebay-en, 250 dollár, de nem küldi el Európába a srác másik ajánlatot nem találtam sehol.
Van még esetleg más ház ami szóba jöhet az Antec és az NCase-en kívül?
Ami bele menne: lap+ram+cpu; 1 120-as proci vízhűtő, 1 GTX 770 kártya, aminek szinte a teljes felületén szellőzést kell kapni és elég hosszú is (Antecnél sajnos csak egy kis lyukas rész van a VGA helyén). 2-3 2,5" SSD/HDD optikai meghajtó nem, 500W körüli táp (pontos típus még nincs meg)köszi előre is!
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
Tavaly, amikor váltottam 7 év után atx-ről micro ATX-re boldog voltam, hogy milyen kevés helyet foglal el az új gép. Eltelt egy év és már ezt is nagynak érzem, főleg, hogy látom milyen jó kis ITX gamer gépeket lehet összerakni
.
Konkrétan az nCase M1 érdekelne, hogy van e valami infótok a házról, h kb mikortól lehet kapni / kb mennyibe kerül majd és hazánkban elérhető lesz e. Néztem még az Antec ISK600-at is, de az előlappal valahogy nem vagyok kibékülve.
Ami biztosan menne majd a gépbe: egy méretes VGA és egy 120-as vízhűtő blokk.
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest