- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Azért azt tudd, ez a kisebb itx mérettől, ami 65mm vastag, jóval vastagabb, konkrétan 90mm, van két ilyen házam is, nem rossz, de pl az lc power 1360mi vinyó felfogatás szempontjából sokkal jobb, ugyanis ott konkrétan van két fül, amihez hozzá tudod csavarozni a vinyót a saját vinyócsavarjaival, fölé meg még fér egy normál venti vinyóhűtő is. Gondolom kb 15-20W-os konfig lesz benne, szóval sem extra hűtés, sem extra magas hűtő nem kerül be, azaz az lc power paneltápja és az adaptere simán kiszolgál egy ilyen ház 200-250-300w-os TXF tápegysége helyett.
És gyönyörűen elfér minden az lc powerben átalakítás nélkül:
-
ada19
senior tag
Nekem ugyanilyen házba és majdnem ugyanilyen (i3-4160) procihoz van Noctua L9i, elég drága (~15e Ft, használtan 10e alatt is kapható) cserébe nagyon nagyon halk, és jól is hűt.
Van még pár alternatívája, esetleg kompakt víz bár nekem nincs tapasztalatom ezekkel. Elite 110, 120 és 130 házakhoz elég cinkes jó és halk hűtőt találni, túl közel van a táp.
-
törölt tag
Jaaa.
Az idle hőmérséklettel nem tudsz mit csinálni, a kis csíkszélesség miatti hatalmas szívargóáram fűt, és a kupak és a mag közötti termikus kapcsolat is sokkal x@r@bb.Engem is frusztrált amikor q9650->2500K váltottam és rendes vízhűtés ellenére is szokatlanul magas értékeket láttam.
Lehet alulfeszelni a cpu-t ha a lapod biosa engedi.
-
törölt tag
Szerintetek érdemes lecserélni a gyári alu Intel hűtőt egy rézmagos gyárira?
A rézmagosokra izmosabb venti kerül, így ugyan akkora vezérlés(pwm) mellett jóval több levegőt szállít mint a sima társa, kb.:2-3C°-ot lehet vele nyerni.
Ha van otthon rézmagos hűtőd próbáld ki nyugodtan, de ha lehet pénzt ne adj ki ilyen hűtőért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest