- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otes
tag
válasz
biosphere2 #10609 üzenetére
Nah kipróbáltam, 80% megy gondolom... codec gondra gondolok, de igaz nagyon alacsony a cpu use...
-
Otes
tag
válasz
biosphere2 #10609 üzenetére
A leggagyibb 3-5e ft-os nvidia/ati támogatja ezt már jó pár éve... így ebben nem lennék teljesen biztos.
-
Otes
tag
válasz
biosphere2 #10607 üzenetére
Az lehet hogy alacsony az asztalin, de azt ne feledd hogy:
-nem atomos proci van az asztaliban gondolom, így jelentősen nagyobb lesz a terhelés
-az asztali gépedben gondolom rendes videó kari van ami támogatja x264-es dekódolást magyarul nem a cpu-t terheli, de az intel videokariknál ez nem mindről igaz!
Sztem ezeket is érdemes átgondolnod...
@subsonicnál pedig van arra is lehetőség
jukebox
-
Otes
tag
válasz
biosphere2 #10604 üzenetére
Szia nekem is 525-öm van csak a gigabyte konyhából...
3vinyóval 60W a fogyasztásom, WOL megy illetve én úgy állítottam be ha véletlenül áramszünet van akkor azonnal kapcsoljon vissza ahogy kap áramot
Debian van rajta, mysql, ftp, samba, subsonic(zene stream). A minidlna-val nem tudom hogy fog menni, mert én úgy tudom hogy a dlna megosztó dolgozza fel a videót és úgy küldi tovább, így lehet hogy szükséged lesz arra hardver gyorsításra! -
SVLaller
senior tag
válasz
biosphere2 #10604 üzenetére
Nekem 2GB van benne , amire én használom bőven elég, kb. 3-400MB a programok, a többi cache-ként van használva. Mondjuk nekem a grafikus felület nincs felrakva mert csak szerverként van használva a gép. a WOL-t nem próbáltam, a leírás szerint tudja.
-
SVLaller
senior tag
válasz
biosphere2 #10602 üzenetére
nekem ilyen van, passzív hűtéssel 50 fok körül van a borda ház nélkül, egy ventivel megtámogatva 30 fok. kb 45W körül eszik az enyém 24/7-ben megy, Ubuntu Server 11.04 fut rajta kb azokkal a funkciókkal amiket írtál + a Zoneminder.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest