- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Belefér ebbe minden
, csak erősen kell akarni
Nekem kényszer, ennyi hely van az asztalomon.
-
Goose-T
veterán
Mondjuk a felsorolt házak a maguk 26-28 literes térfogatukkal nem mondhatók különösebben kicsinek. Egy átlagos mATX háznak is kisebb a térfogata. Tényleg csak akkor van értelme megvenne egy ekkora batár ITX házat, ha a kockaformára gerjed az ember, minden más esetben ésszerűbb választás a mATX.
Szerk.: akusztikai szempontból sem ajánlatos a kockaház (négyzetes hasáb), mert az egyenlő oldalak miatt állóhullámok alakulhatnak ki benne, ami bizonyos frekvenciákat erősít, másokat meg kiolt. A hangfaltervezésnek is az az egyik alapelve, hogy a téglatest minden oldala különböző hosszúságú legyen, elkerülendő a káros rezonanciákat.
-
fogtunder
nagyúr
na az szintén annyira durva, hogy még mindig simán hozza ugyanazt az értéket, mint amikor kivettem a dobozból. túl van parázva ez az egész szerintem.
összeraktam amúgy a gépet miután hazaértem, a TT Core V1-et részemről melegen tudom ajánlani mindenkinek, a mérete ellenére iszonyatosan könnyű szerelni benne, így, hogy mind a négy oldalát le lehet kapni, úgy vezeted el a kábeleket, ahogy tetszik és egyelőre a szellőzése is bőven jónak tűnik. a hétvégén majd csinálok vele stressz tesztet, bár nem egy hőerőmű (G3220+GTX 750 Ti) a bele. tápból lehet jobb lett volna modulárist venni, de az XFX 450 Pro rengeteg kábelét is el lehetett dugni. egyelőre tényleg csak jót tudok róla mondani, és csak 12K.
a B85N Phoenix ledjei viszont rettenet gusztustalanok és a narancssárga slotokban sem vagyok biztos, nem értem, hogy van képük ezért felárat kérni alapból.
-
-
Speed®
titán
Inkább ma egy 830, mint holnap egy 840(Evo)
Ivy is bőven jó, VGAból viszont Maxwell/TI erősen javallott
Persze ha a fogyasztás elsődleges, akkor Haswell-Maxwell, tápból meg valami platina cucc vagy paneltáp..bár utóbbi ilyen szinten zsebbenyúlós.
Én felszámoltam az ITX részleget, egy Ion van még P2Pre, de a fő gép már LP/mATX..kis kompromisszum méretben, de jobb árban bővíthetőségben.
-
mrbig25
őstag
Magasság alatt mit értesz?
A legtöbb 240-es radiátor 120-124mm magas. A HWlabs radiátorok mondhatók a legmagasabbnak a maguk 132-134milliméterével. Magasság szempontjából egyikkel sincs gond.250D-ben a radiátor vastagsága a lényeg, ami maximum 30mm lehet. Erre jöhet még 25mm vastag venti. Tehát a kettő együtt 55mm lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged