- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
scream #33835 üzenetére
Érdekes amúgy ez az árképzés. Amikor még úgy volt intel i3-at veszek, Antec ISK-110 házba gondoltam, először amikor láttam 27K volt. Utána pár héttel később felment 29-re, majd lett 31K.
Alaplap amit vettem 21K volt, vásárlás másnapján már 22K. Azért kíváncsi lennék hogy mitől ingadoznak így az árak "globálisan" itthon... Mert gyakorlatilag az összes boltban egyszerre emelkedik az ár ugyanazon termékre. -
Patice
nagyúr
válasz
scream #33790 üzenetére
Intel NUC-ok 100.000 Ft környékén mozognak SSD és RAM nélkül (pölö1, pölö2)...
és általában miniDP csatlakozó van a seggükön, ha ez is megfelel neked.
Ma láttam viszont, hogy az Asrock a Braswell-es BeeBox miniPC-k után színre lépett a BeeBox-S szériával, amikben ugyan az a proci lesz, mint a fentebb linkelt NUC-okban. A nagy kérdés az ára lesz. Én olcsóbbra saccolom, bár Mo.-on még nem kaphatóak (zöld leveles boltban szvsz. idővel meg fog jelenni).
Sima BeeBox-okon és az új BeeBox-S-eken is 2xHDMI + rendes méretű DisplayPort van.
Szerk.:
Hoppá, van már nálunk is Beebox-S: link1, link2 --> hát mégsem olcsóbb a NUC-nál...
-
rbalint88
addikt
válasz
scream #33778 üzenetére
Intel nuc, gigabyte brix es egyeb hasonlo gepek. I3 procival eleg lesz mindenre. Mehet bele m.2 ssd es 2,5" hdd a "nagyobbakba"(ertsd nem 4, hanem 5cm magas), csendes notiszeru hutes van bennuk. Oke, van hangja, de kb semmi. Es nem rezegteti ugy a tartoalkalmatossagot, mint egy rendes pc. Nekem is a lian li hazas csudafasza itx gep helyett most lett egy ilyen+kulso hdd haz, mert rezgett tole a tvszekreny az alaszivacsozas ellenere is. Most is van alatta szivacs (kupos zajelnyelos, mint eddig), SEMMI hangja nincs, pedig a hatlapot ki is kaptam kozben a szekrenybol -regi geppel visszatesztelve az hangosabb lett.
-
törölt tag
válasz
scream #33776 üzenetére
Szia!
Az alaplap alsó felén az m.sata port, nem M.2
A Processzor kérdéses milyent választasz hozzá. Az eredeti pico-psu jó választás, mégis azt javasolnám legalább egy 12 cm-es 500rpm-es ventilátort képzelj még hozzá, teljesen zárt és szellőzés menetes házba ne tedd.
Amit linkeltél az: 1 Tömb a cpu-ra, 3db vékony heat pipe, és még 3 db tömb a borda és a heatpipe közé, kiegészítő a ... házhoz.
Ezen a kompatibilitási listán már szerepel a Z77e-ITX is:[link]Mac-mini-like méretben elég nagy választék van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged