- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marositech
senior tag
válasz
Pista0001 #7054 üzenetére
Pista0001 és user137:
1: Foglalatot leellenőriztem vagy 10x. És igen a héten tervezem, hogy desktop computer módba teszem, egy nagyobb, ATX-es lapba rakom.
2: System fan-os 3 tűs azaz állandó max. fordulatszámon megy. 1200RPM.
3: Jogos! A kábelezést megpróbálom úgy megoldani ahogyan Pista0001 kollega képein van feltüntetve. Szal igyekszem elrejteni a kábelezést.No ami 1 kérdéssel vagyok adós:
A procihűtőt nemtudom így felszerelni ahogyan a képen van. Corsair Vegeance ramom van azaz magasbordás ram. Így még 90 fokkal van elforgatva a CPU cooler.Így sem oldalról nem kap levegőt a ram miatt sem a másik oldalról a VGA miatt. Ha meg hagyományosan szerelem be a ventit, a levegő nemtud sehova kiáramolni, így a CPU környékén kering a forró levegő, legalábbis eza elméletem.
Marad tehát a fordított venti azaz a szívóhatás...de annak a hatékonysága nem éppen meggyőző, de jelen esetben beválik.Majd küldök képeket a mai nap folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest