- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user137
őstag
válasz marositech #7045 üzenetére
nekem a toldy-féle Samurai ZZ van most az SG06-ban, teljesen jó csendes cucc. Egyetlen hibája, h nem fér be a saját ventije a táp alá, de a táp szív kifelé - egy 92x92x10mm ventivel szívva a procihűtőt sztm ez teljesen korrekt megoldás lehet.
a másik lehetőség a scythe shuriken lehet, megfordított duplamagas ventivel (mert azon meg 100x100x10mm-es venti van.
a VGA-ból célszerű egy "hátsó pörgettyűs" zárt hűtős verziót tartani, ami a második sloton kifújja a házból a levegőt, így az nem rontja a ház hőháztartását.
-
zodo
nagyúr
válasz marositech #7045 üzenetére
Jól ismerem az SG05-öt, nekem is olyanom van.
Venti fordítás jó ötlet elvileg a "gyengébb" procikhoz elegendő ha csak a táp ventije húzza le a prociról a meleg levegőt persze más kérdés hogy ez mennyire tesz jót a tápnak."Nyílván a procinak nem mind1, hogy 55 fokon van vagy 40 fok alatt, 24/7 üzemidőben."
Hát non-stop üzemre nem egy ilyen gépet szokás építeni. , de gratula hozzá.
(#7046) xeon.Szab
Big Shuriken-t én sem azért vettem mert jó eredményeket produkált a tesztekben hanem mert mint a tied is egy fokkal halkabb a gyáritól ill. biztam benne hogy némileg hűti majd a chipset bordát is.
Igaz elfeledkeztem hogy csak parlagon hever még a géped.
Múltkor néztem egy tesztet és abban kb. + 15-20 fok különbség mutatkozott de majd kiderül nálad mennyire megy majd fel mert ugye ház és ház közt is sok különbség lehet és még ott a szellőzés milyenségi tényező is.(#7047) HeavyToys
Paneltáposban nem nagyon tudnék hirtelen ilyen házat megemlíteni.
Azon típusú házaknál inkább a Slim ODD a jellemző.
Ha nem ragaszkodsz a max. 120W-os tápegységhez akkor a pl. SPIRE PowerCube - SPM210B 300W ajánlanám.(#7050) marositech
Ha így tennéd a Samut akkor elférne vagy nem?
Esetleg vedd le a ramokról a bordát azt hiszem azok amúgy is csak ártanak.
Csak vicceltem, nyilván nem azért vetted hogy levedd róluk!
,de egy próbát megér.(#7052) user137
"urak, most én is utánanéztem a dolgoknak - az SG05/ban a fron venti nem szabályozós??"
Nálam szabályzós.
Gyári venti közösen használja az alaplapi aljzatot egy Coolink swif 120P-el és mindkettő szabályzott. Nem lehet hogy nálad nincs engedélyezve pl. a BIOS-ban a opció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- ASRock h510 pro btc+
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest