Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pista0001
üzenetére
Megfelelően alacsony fogyasztás nélkül senki nem fog lp-t gyártani.
RTX 5060 - 145W
RX 9060 - 135W
RX 9060 XT - 150-160WSzerintem simán csak az van, hogy nincs meg AMD oldalon a darabszám, hogy megérje gyártani. AMD a dGPU piac 8!!%-a. Ebből a 8%-ból kéne lőni arra a 10-20-??%-ra, akik az LP kártyákat keresik, mínusz akik nem hajlandóak az adott márkát (pl Gigabyte) venni. Míg nVidia oldalon a piac 92%-ából származtatnak ezek a dolgok.
sz: Persze lehetne érvelni, hogy majd a Steam Machine meg utána a linux gaming, de ide a rozsdás bökőt, hogy ha ez megtörténik, akkor "hirtelen" Zsen-Hszün is megtalálja azt a pár milliót, amit rálöttyinthet a Linux ágra csak azért, hogy ne AMD...
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Igen, Linux miatt érdekelne. Semmi bajom nincs az Gigabyte 5060 LP-vel (azon kívül hogy harmadikra lett csak néma példányom, de azóta csak imádom
), sőt, méretre és teljesítményre szerintem nagyon jó cucc. És megjelenés hónapjában vettem 135.000-ért, ami szerintem nem rossz. Csak Linux support miatt jó lenne ha 9060 lenne ilyen méretben (és árban
).
Tekintettel arra hogy az 5060 LP 145W-ot megevett amikor teszteltem, a hűtés budgetbe belefér a 9060 is szerintem, tehát nem értem miért nem jöttek még elő egy AMD ekvivalens kártyával a 4060/5060 LP sikereit látva. Nem értem AMD miért tiltaná, amikor pont a piacszerzésben lenne érdekelt.
#66817 rxmiss: Az is jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), sőt, méretre és teljesítményre szerintem nagyon jó cucc. És megjelenés hónapjában vettem 135.000-ért, ami szerintem nem rossz. Csak Linux support miatt jó lenne ha 9060 lenne ilyen méretben (és árban