- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #60340 üzenetére
én pl. hónapokig vadásztam hasonló designt, beépített táppal, de legalábbis táp fogadásra képes kialakítással. a HDplex meg a külső kockás kamu hordozható gépek nekem nem merítik ki a kompakt fogalmát, hisz nincs benne minden.
szóval még mindig várom a linket 5L alatti, belső tápos ITX házra
ui.: most visszakerült a Chopin MAX a gyártó oldalára 60k körül - ami nem 100k - , de 2023Q2-ig hazai kisker garival 45-ért lehetett kapni. ebben benne volt egy magas minőségű, 4.5L ház, egy korrekt 200W gold táp. utóbbi önmagában 25-35k között kezdődik, ráadásul az is csak 80plus bronze.
a legközelebb hozzá a noname kínai cuccok (metalfish) került, fullgagyi kínai táppal vagy egy bronz FSP-vel, de az is 60k felett van már, nem összehasonlítható minőségben.
#60342, TESCO-Zsömle:
annyira nem várom, én jól elvagyok, csak beírsz egy butaságot vagy fogalmazzunk úgy, hogy magánvéleményt, de megerősíteni sem tudod
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politikai mémek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest