Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sasNAXO
üzenetére
korai batch-nek volt olyan problémája hogy indokolatlanul hangosra állt be a ventije, mert nem a tényleges hőmérséklet hanem a kimeneti teljesítmény alapján volt beállítva a venti curve. elvileg az később javítva lett, de nem tudom érdemben ez mennyit segített. nekem corsair SF450 platinumom volt ami félpasszív, viszont amikor már kellett neki az aktív hűtés, túlsüvített minden mást a gépemben.
amúgy szerintem ez már a teljesen indokolatlan teljesítményszint, bár láthatóan van rá "igény" facebookon benne vagyok egy SFF építős csoportba ahol mindenki 7950X-eket meg 13900KS-eket épít 4090-el cipősdobozba, aztán csodálkoznak hogy túl meleg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi