- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sasNAXO #57397 üzenetére
korai batch-nek volt olyan problémája hogy indokolatlanul hangosra állt be a ventije, mert nem a tényleges hőmérséklet hanem a kimeneti teljesítmény alapján volt beállítva a venti curve. elvileg az később javítva lett, de nem tudom érdemben ez mennyit segített. nekem corsair SF450 platinumom volt ami félpasszív, viszont amikor már kellett neki az aktív hűtés, túlsüvített minden mást a gépemben.
amúgy szerintem ez már a teljesen indokolatlan teljesítményszint, bár láthatóan van rá "igény" facebookon benne vagyok egy SFF építős csoportba ahol mindenki 7950X-eket meg 13900KS-eket épít 4090-el cipősdobozba, aztán csodálkoznak hogy túl meleg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest