-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#25954560 #53375 üzenetére
Jogos, mindig eztt mondom, holott tudom, hogy nincs, de akkor írom másképp, 7V-ra pont elég a venti többségét szabályozni.
Grave444: van zsírúj, sose használt 5 ventis érintőkijelzős- hőszenzoros ventivezérlőm, csak nincs mibe tenni, mert az 5.25-ös helyre megy, itt meg már nincs annyi.
Azt a kettőt amit meg kell, vezérli rendesen az alaplap is.
Ahova ez az ellenállásos kábel kellett, az mind mind csak harmadik - negyedik venti volt, ha jól emlékszem, egy CoolerMaster ventihez volt gyári tartozék az én ellenállásos kábelem, szóval az se rosszabb ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Magisk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest