- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Köszönöm a válaszod !
Bennem is felmerült ez az igény miótaketten nyomjuk faterralhárman egy távoli munkatárssal, de nem tudtam még ilyen jól megfogalmazni, hogy mire van szükségünk. Felhagyni a rendszertelen backupolással, meg a küldd már át ezt vagy azt, ami csak nálam van meg egy külső vinyón. Havidíjas előfizetős megoldásokról olvasgattam eddig, nálunk szerintem az is elég lesz, hogy egyik pont az irodában, másik a raktárban.Szegedi fórumból eltüntél, azt hittem valami baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Apple Watch
- VGA kibeszélő offtopik
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest