Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Megértem a párodat, valóban cuki kis házikó. Az ODD van használva? Én első körben azt tuti kigornám belőle, és ha kell vennék egy külsőt (nekem is van, de kb 2x ha használtam).
Aztán megpróbálnék vadászni egy tfx-es tápot, igaz nehéz lesz, mert ritka, de talán Duliee kollégát megkérdezném, ö elég sokat foglalkozik tápokkal.
Aztán jöhetne 2 slot-os Asrock lap, nekik van sok fajta ilyen kisebb méretű matx egy i3 prockóval. Aztán SSD+2,5" hdd mehetne bele és szárnyalna a gép.Amúgy én még azt se vetném el pl, hogy a ház elejébe betenni egy SFX tápot úgy fordítva, hogy a vento a ház oldala felé nézzen, a ház alja felé pedig a rácsos rész. Igaz ehez mókolni kellene a házon is, meg L végű táphosszabbító is kellene.
No hajrá, és várjuk a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest