- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
user137 #4156 üzenetére
Nah, van itt pörgés. Én meg közben vettem egy full HD TV-t és egy garázst. (Nem, nem volt akcióban együtt a kettő.)
user137: Aprón HEN 3K [link] (vagy a megbízhatóságot az apróra értetted?)
Bird: Az ION2 először nettopokban jelent meg, ott tesztelték a képességeit és állapították meg x1 PCI-E-ből eredő hátrnyait. [link] Hogy miért ez került rá, más sem érti, bár nekem alapból gázos az NM10 chipset úgy ahogy van (kicsit feljebb ecseteltem miért).
Amúgy miért csak ilyet tudsz szerezni, Asrock és Asus ION1 mindenhol hiánycikk lett?Psycho: jah már azt hittem Zotac fan vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged