- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
user137 #4156 üzenetére
Nah, van itt pörgés. Én meg közben vettem egy full HD TV-t és egy garázst. (Nem, nem volt akcióban együtt a kettő.)
user137: Aprón HEN 3K [link] (vagy a megbízhatóságot az apróra értetted?)
Bird: Az ION2 először nettopokban jelent meg, ott tesztelték a képességeit és állapították meg x1 PCI-E-ből eredő hátrnyait. [link] Hogy miért ez került rá, más sem érti, bár nekem alapból gázos az NM10 chipset úgy ahogy van (kicsit feljebb ecseteltem miért).
Amúgy miért csak ilyet tudsz szerezni, Asrock és Asus ION1 mindenhol hiánycikk lett?Psycho: jah már azt hittem Zotac fan vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest