Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dudi

senior tag

válasz HookR #33304 üzenetére

Köszi szépen az ajánlást!
    Már én is észrevettem, hogy az Asrock nem lesz jó, viszont most szemezek a giga h170n-wifi-jével, ami 7ezerrel drágább a h110-nél, viszont ami tetszik rajta az a dual lan és wifi. Bár nem biztos, hogy ezek létszükségletek. Szerinted a h110-zel is alul lehet feszelni a procit? 65W-os i5 6600-at tervezek bele, amit jó volna minél hidegebben tartani (6600T nem tűnik túl ésszerűnek).

Eredetileg én is az In Win-ekkel szemeztem, ki is választottam, hogy nekem a BM669-es kell, erre kiderült, hogy szép meg jó, csak kapni nem lehet sehol. A chopin árát kicsit sokallom (jó volna 12-15-20 körülre lőni, táp nélkül).

A 3.5"-es hdd és egy esetleges vga miatt egyelőre a raijintek metis a jelenlegi kiszemelt. Lényegesen nagyobb, viszont mindent tud, ha nem tévedek (277x254x190, 13,36 liter, de belemegy 160mm cpu hűtő) és elvileg 14-15 ezer körül megvan.

ML06-nak nem igazán tetszik sajnos az elrendezése; valami kockább, tömörebb ház a jelenlegi elképzelésem (magasabb hűtők miatt is).

A cooltek U1 is jól néz ki, kérdés, hogy ez vagy a nagyobb metis.. Kár, hogy simán elférhetne benne még egy vga is. Bár cserébe közel feleakkora csak, mint a Raijintek (267x197x162, 8.52 liter)

Mégegyszer nagyon köszi a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák