Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ðávid

aktív tag

válasz patomi #29718 üzenetére

Kicsit utánanéztem és azt találtam, hogy a Dell PA-3E jó lehet, illetve még közben néztem Mercutio_ hirdetését a Hardveraprón, ahol egy H77-es thin ITX konfigurációt árul. Ő egy Dell PA-10-es adaptert használ benne. Aprón találtam is olyat külön eladót egész barátságos áron. Azt hiszem a thin ITX alaplappal és hozzá egy ilyen adapterrel olcsóbban jövök ki.

Az lenne a lényeg, hogy a ház minél kisebb legyen, mert három hely között hurcolnám (otthon 1, otthon 2, munkahely).
    Egyébként volt már ilyen kocka házam, ugyan eggyel nagyobb méretkategóriában (Sharkoon CA-M), de annyira nem volt az esetem. Azóta el is adtam, jött a helyére egy Prodigy, amivel együtt ITX-re váltottam abban a gépemben.

(#29719) vis.p
    Nézegettem a korábbi Impactokat és azok tetszettek, de a VIII-as nem lett szerintem se olyan jó (legalábbis külsőre). Kevés csatlakozó, csak egy HDMI? :F

(#29723) Duracellm...
    Igen, inkább ilyesmi aggályaim voltak a fával kapcsolatban. Most viszont, hogy felmértem mennyibe kerülne nekem a paneltáp/pico PSU + külső adapter kettőse, úgy döntöttem, hogy thin ITX alaplap lesz külső adapterrel. A ház a már korábban is említett Chieftec IX-01B/ÍIX-03B lesz. Ennek kellően perforáltak az oldalai és az alaplap fölötti (CPU hűtő felőli) része is.

Új hozzászólás Aktív témák