- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
csucsbicep #26396 üzenetére
Az a VGA nem biztos hogy minden házba befér. Az ITX házak nagy része két slotos kártyát fogad, az Asus nagy kártyáin viszont előfordul ennél vaskosabb hűtés. A ház linkje nekem nem jött be, de ennek nézz utána vásárlás előtt. Ha a kártya valóban 2 slotos csak, akkor a Fractal Node 304 is egy jó hírű ház, mellesleg elég kicsi
-
burny
aktív tag
válasz
Táp az tuti csere, de én a vga-t nem cserélném le, keresnék valamilyen nekivaló hosszabb miniitx házat, pl silverstone sg08/sharkon c10 vagy qb one. (ez a 2 nem tudom mennyire hosszú, lehet h nem fére bele).
De ha tényleg kicsit akarsz akkor silverstone sg05 / 06 / 13, ezek kézi poggyászba is beleférnek, vagy a laposabb silverstone rvz01 / ml07. Ezek szélesek/hosszuak kézipoggyásznak, de elég jó házak.Vagy matx ház: silverstone sg09/10, cooltek c3, méretük éppenhogy nem kézipoggyász, de még mindig hordozható méret
-
mrszitya
senior tag
válasz
Zalman M1 nagyon jó "kis" ház (szellőzése is), de ha a folyamatos hurcolhatóság is szempont, én sem őt választanám.
Bitfenix Prodigy egy lehelettel kisebb, így az sem ideális, de a szellőzése annak sem rossz, és abban is akad hely a ventivezérlőnek, ha mindenképp szükségét érzed.
Vagy megfogadod esetleg a többiek tanácsát, azaz egy kevésbé hőtermelő vga-t is beszerzel, így nagyobb lesz a lehetőségeid száma, és vmi könnyebben hordozható házat vehetsz.
-
flashpointer
őstag
válasz
vagy ASUS ROG GR20
-
kisza25
félisten
válasz
én is pont ilyen indíttatásból raktam össze ezt, csak ez 10liter ami kb 1/4-e annak a háznak amit te néztél
-
flashpointer
őstag
válasz
Első körben azt az AMD-s kazánt cserélném ki mondjuk egy gtx 960-ra.
Úgy már akkora bazi táp sem kell, simán megoldható egy csendes SFX táppal.
A táp cpu felettről a ház elejébe áthelyezéssel a !negyedakkora! Silverstone SST-SG05-be kényelmesen elfér akkora cpu hűtővel amekkorát nem szégyellsz bele.
Vagy xigmatek eris, feleakkora mint az a nagy szar.
Vagy bitfenix prodigy az is nagynak számít de mégis csak kicsit több mint feleakkora mint a zalman "miniITX" -
shteer
titán
válasz
Szerintem okes lesz - esetleg egy takarekosabb vga kellemesebbe teheti a benti legkort
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hát nem valami kis házat választottál...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Van értelme ilyen méretben, de szerintem válassz másik VGA-t, ami kifújja a meleget a házból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged