- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
prmcsk #14266 üzenetére
Ez már újkorában is sok volt érte (az árgépen is lehet találni vicces cégeket a lista vége felé, 2-3x árréssel), én úgy 40k-ért vettem anno, 2 éve, boltból. Azóta tuti olcsóbb, de valszeg már nem kapni csak használtan (úgy meg mégolcsóbb).
Van olyan jó mint a Brazos, CPU-ban asszem kicsit jobb is (pár %, nem tétel). Mondjuk ezen a szinten felesleges ilyesmiről beszélni, ez a Trabant vs Wartburg gyorsulási verseny szintje. Ha most vennék, lehet inkább Brazost vennék, de abból is csak ilyen passzív hűtésest. Lehet hogy nyáron erre is kell venti (2 év alatt még nem értem rá összerakni
), de megnyugtatóbb egy nagyobb bordát hűteni, mint egy kisebb pöcsköszörűt.
-
zodo
nagyúr
válasz
prmcsk #14266 üzenetére
de hogy is.
Itthon 30k körül volt maga a lap és cirka 50-55k volt a Deluxe pack ami kintről 40k +szállításért volt beszerezhető.
Anno megjelenésekor (közel 3 éve) ez a pack nagy dobásnak számított a maga nemében de ettől függetlenül persze drága volt mint minden újdonság.Amúgy Dr. Akula szerintem csak a fogyasztásra értette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest