- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
#16939776 #23279 üzenetére
igen szimpi csak az zavar, hogy abba max 190mm VGA-t írnak sharkoonba meg 207mm-ert, ami baromira nem mindegy nekem, mert 204mm VGA-m van
nem tudom, hogy valós különbség van, vagy az egyik 190mm kényelmesen belefér a másik 207mm a max távolság, mert ugye elvileg ugyanaz a kettő, mondjuk második is necces lehet
(B)Mercutio_/B) na igen a szálcsiszolás sem mindegy, az a párezer forinton már ne múljon, hogy olyan legyen amit az ember szívesen lát, mint spóról pár ezrest és azt bánja, hogy miért nem a szál-csiszoltat vette
-
kisza25
félisten
válasz
shteer #23275 üzenetére
akkor meg az
tényleg fater gépében is az van athln xp vel
(9-10 éve üzemkész)
más: ezek a házak minőségre milyenek? -
kisza25
félisten
válasz
Mercutio_ #23262 üzenetére
tehát mindet ők gyártják jelek szerint, mondjuk az a ház már azért nagyobb, de vannak ettől nagyobb mini-itx házak, szóval szerintem azért alternatívaként nem rossz,
nem mellesleg belemegy ATX táp és 12cm venti, mondjuk ennek meg a tetejéről hagyták le az USB csatikat,
most nézem az ITX verzióba is belemegy a normál mérető táp -
kisza25
félisten
skacok, csak én vagyok hülye, vagy ez a két ház tényleg tök ua. 2db USB-t leszámítva
LCPOWER 1500Bmi fekete 12560Ft
SHARKOON CA-I fekete 15964Ft
csak azt nem értem, hogy az egyikbe 20.7 cm kártya fér és 10,5cm CPU hűtő, addig a másikba 190mm és 95mm -
kisza25
félisten
válasz
flashpointer #23199 üzenetére
bingo és bingo
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
erről a házról tud valaki valami véleményt, sfx táp megy bele? annak nézem ,de leírva nem látom sehol
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #23162 üzenetére
pfff ok leesett, valamiért 1slotban gondolkoztam és így sehogy nem passzolt volna a VGA végére
mondjuk, ha 2GB-os gtx 750ti-t lehetne kapni itthon low profilban én is elgondolkoznék egy kisebb gép építésén, de erre nem váltanékvan aki esetleg tud ilyen kártyáról itthon?
-
kisza25
félisten
válasz
Pista0001 #23159 üzenetére
ez szerint adnak 2 félét is, különben mi értelme lenne?
mondjuk a másodikat nem igazán értem az 1db VGA kimenet likkal -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
viperabácsi #22919 üzenetére
elvileg a non K procin is tudsz húzni max turbo +2-t
nekem az i5 3470 megy 3,8Ghz-en Asrock z77e-itx ben -
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #22686 üzenetére
azóta már ilyen, pontosabban ilyesmi
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
ez a hűtő rámegy és csak 4eFt(adatlapomon), viszont kicsit át kellene alakítanod a házat
-
kisza25
félisten
válasz
mrbig25 #22129 üzenetére
te boltod?
a kuckó amit tőled vettem a mai napig megvan
mondjuk, most full nem ez van benne -
kisza25
félisten
válasz
Mercutio_ #22062 üzenetére
nem akarlak elszomorítani, de ez igaz, hogy lowprofil, de 2 slot magas, nem tudom, hogy elférne-e:
Duracellm...: mondjuk 26 újan -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Mattanyahu #22020 üzenetére
az igen, milyen csalóka tud lenni egy kép
-
kisza25
félisten
válasz
Mattanyahu #21974 üzenetére
az alsó úgy néz ki, mint egy túlméretezett zseblámpa
Mattanyahu:vótmája most nézem, hogy alulra írtálakkor semmi
-
kisza25
félisten
válasz
TomiLi #21949 üzenetére
a 760 szerintem már elég necces egy 250W-os táppal, de persze cserélni lehet, én az alap koncepcióból indultam ki, most i3-3250-em és egy 260X-em játék közben beránt 180W-ot konnektorból egy 80+ bronz táppal,
a 760 meg 170W TDP-s ha jól emlékszem, i5-el a 260X már 200W felett kajált, ezért modtam a 750ti-t mert csak 60W a TDP-je teljesítményben meg 260X szint ami FullHD-ban elég játszani -
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #21909 üzenetére
load nekem is hangos volt a Sapphire HD7870
Most nézem, csak nem nagyobb tápot veszel, meg másik házat, te rosszabb vagy mint én
lakhatnánk közelebb könnyebben cserélgetnénk, nekem most felesleges a 450-es táp és a ház is mindegy, mert mostanában nem megyek ki dolgozni -
kisza25
félisten
a minőségi ventiket sorba lehet kötni, vagy adnak hozzá elosztót, pl PWM-es AC hűtőkből 5 db köthető sorba, coolink swif-hez meg adnak 2-es elosztót
nekem ilyenek vannak most
beépítve ilyen 120-as ház, és 92-es a CPU-n: -
kisza25
félisten
válasz
zsolti_1990 #21837 üzenetére
gondoltam, hogy azért keresel olyat, de 1156 környékén kezdett el több ember foglalkozni HTPC építésével és mini ITX el, adj fel hirdetést, hogy keresel 775 mini-ITX lapot, lehet más is így gondolja, mint te, hogy eladhatatlan
akkor marad az ebay -
kisza25
félisten
válasz
zsolti_1990 #21835 üzenetére
szia akkoriban még elég ritka volt aki itx-et épített volna, meg már elég régi szabvány, 1155 találsz egy csomó használtat és olcsón kapsz bele processzort is
-
kisza25
félisten
válasz
he7edik. #21824 üzenetére
lehűteni lehűti, de terhelve hangos, még i3-mal próbáltam, meg volt egy időszak mikor nem fért más a házamba, de nekem van több darab a szekrényemben gyári pasztával, ott legalább csendben van
Grave444: hiszen neked is ilyened van csak kicsit át kell alakítani hozzá
odaadom, de akkor vidd hozzá a tápot és az alaplapot is
a tápot ismered, még mindig a Silverstone 450W ami tőled származika lap meg egy Asrock Z77E-ITX, most úgy sincs benne proci
-
kisza25
félisten
válasz
he7edik. #21821 üzenetére
még sg-05-ben is pl. az enyém:
legutóbbi, volt már benne i7-2600k is 4Ghz-en nem ment 60fok fölé
egy korábbi -
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #21652 üzenetére
mondjuk nekem ilyen 7870-em volt ez csak 21,5cm nem tudom, hogy a fél centi miatt beférne -e de az sg-05 valóban jobb választás minden téren pláne így táp nélkül
Vekko: nekem volt 7870+i5 350W-es bequitel, de a békesség kedvéért vettem egy 450W-ost pontosabban Grave444 kollégával cseréltünk én ráfizettem, konnektorból plafonba 255W-ot mértem 2db SSD-vel 1150-re húzott VGA-val -
kisza25
félisten
ez volt már?: kompakt MSI Radeon R9 270X Gaming 2G ITX
-
kisza25
félisten
válasz
Mercutio_ #21465 üzenetére
amúgy pofás, csak megtévesztő
más: van egy Asrock Z68M-itx lapom benne egy i7-2600K tudja valaki, hogyan tudok CPU feszt állítani benne, mert én nem találok ilyen opciót, lefele szeretném mert auton túl sok feszt ad a procinak, pl. 4Ghz-hez 1,27V, fórumozók szerint elmenne 1,17V-vel is akár 4Ghz-et -
kisza25
félisten
sziasztok rég jártam erre
most egy i7-2600k+asrock z68m itx lapot nyüstölök, a kérdésem az lenne akinek hasonló lapja van, hogy cpu feszt hol tudom benne fixálni, mert nem egészen egyértelmű a dolog
-
kisza25
félisten
de írta, hogy lesz, és miért ne lenne érdekes nekem egy hd7870 OC van egy mini-ITX konfigban
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #18183 üzenetére
mini-itx-hez mérten: Az apróság 123 milliméter széles, 372 milliméter magas és 400 milliméter mély
az én gépem 220mm széles, 190mm magas és 280mm mély és ettöl vannak sokkal kisebb házak is mini-ITX-hez
majdnem ekkora, csak keskenyebb és ez minden csak nem kicsi, ilyenem volt már
az enyém térfogatra a fele és kis átalakítással még normál méretű CPU hűtő is belefér -
kisza25
félisten
ASRock M8: szemrevaló barebone PC játékosoknak
nem találtam, hogy a lap ami benne van mATX, vagy mini ITX mindenesetre kicsi és játékos és jó drága -
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #18177 üzenetére
jól mutat a tápom a gépedben
a tied is az enyémben
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest