-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
3700-on hetven-pár fok. Nincs 80. Nem is ez aggaszt, mert ez még elmenne, de még nem is fűtünk itthon..
. Ha elmegyek és mondjuk nem viszem magammal (ez a másik válasz arra, hogy miért miniITX rendszerben van ilyen komoly konfig, azaz van, amikor bőröndben van egy lcd-vel együtt
.) akkor itthon lehet akár 10 fokos diferencia a mostani és az akkor szobahőmérséklet közt, ami már megdobná 80 fölé load alatt. Ezt meg nem akarom, mert 1700km-ről nem tudom buherálgatni. Ha 10k, akkor 10k, de legyen rá valami megoldás. Eddig sem ezen spóroltam, a legutóbbi "sima" blokkom az egy Alpenföhn Brocken volt.
.
Pár száz mhz is fontos lehet, 24/7-ben..
. Éves szinten elhiheted.
. Fogyasztásban egy úgy néz ki, hogy 3700-on a komplett gép, monitor nélkül full cpu load ~98W, 3400-on 88W. A legnagyobb difi 15W volt eddig. Konnektorból mérve persze. Ha a lap engedné (de nem engedi) használnám én 3900-on is, hiszen simán tudja ez a non K-s proci is. Sőt. A 3700 elég lenne, ha nem lenne ilyen forrófejű ez a szar. Komolyan mondom, a hat magos xeon nem volt ilyen meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest