- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
szinimini #42520 üzenetére
Nekem volt Spire Powercube 712, ami a sima Kolink Satellitének felel meg.
Ebbe nekem Gigabyte H81M-S2H lap volt, kényelmesen belefért. Ebből van H110 chip-el ellátott is, gondolom van komolyabb jobb is.
Mindenképp olyat érdemes nézni, aminél a pci slot rögtön a cpu mellett van, és akkor mehet dupla vga is.
Volt benne nekem 750Ti, meg RX460 Strix, normál ATX táp, utána SFX táp is. Egy SSD és egy 2,5" HDD kényelmesen elvolt. -
hegegabi80
addikt
válasz
jim bcs #42506 üzenetére
Nézem folyamatosan a léghűtés topikot, meg az összefoglalót is, bár az ajánlás már nem olyan, mint volt.
Sajnos mindig agyalok, melyik cpu hűtő lenne jó nekem, ez az állandó szerelgetés mánia.(#42505) Mercutio_ most már kíváncsi vagyok, neked melyik szállítmányból van.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Mercutio_ #42491 üzenetére
Csak megjegyzem, az IS-50 alapból nem AM4 kompatibilis.
Nem is értem, miért írja az oldalon. Lehet a legújabb rendelések már ok, de a régebbiek nem.
Külön kell hozzá rendelni kit-et, oldal alján is ott a link.
Nekem is ilyen hűtő van, én is akarok hozzá rendelni majd, amúgy nem drága. -
hegegabi80
addikt
válasz
Mercutio_ #42426 üzenetére
3 slot = minél kisebb matx konfig, és akkor nem kell itx felárat kifizetni. Nagyon sok 3 slotos matx lap van.
És pl a styx háznál 5 slot van+ ventihely, phenom prodigy szintén, és így kisebb házat lehetne összehozni.AxBattler: jaja és a kis matx tábort még nem is említettük.
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz
csemiubi #42307 üzenetére
Na ez így már mindjárt jobb szerintem. De azért még megvárjuk az okosabbakat is.
Még a hdd-ből kellene megnézni a pontos típusszámot. Mindjárt ránézek még neked.Ha ezt a hdd-t nézted, akkor ok.
-
hegegabi80
addikt
válasz
csemiubi #42298 üzenetére
A ház ok, bár én ilyen célra lehet még kisebbet néznék, de ez egyéni ízlés kérdése.
Táp kicsit régebbi széria, ezt inkább még a tápos topikban kérdezd meg. De az tuti, hogy 350W-os is bőven elég, egy ilyen konfigot még egy 250-es bőven elvisz.
Ha nincs játék, meg komolyabb felhasználás, akkor i3-7100 bőven elég.
Mivel nincs tervben 1-2 év múlva a fejlesztés, fölösleges 3200 Mhz memória, mert az i3 2400 Mhz-ig kezeli. Hyper X Fury-ból van is 2400-as 8K-ból kijön.
Én alaplapból is olcsóbbat néznék, szerintem ilyen felhasználásra fölösleges, de a jobban hozzáértők megmondják.SSD ha eddig nem volt a gépben, akkor mindegyik megváltás lesz a korábbihoz.
HDD-ból pedig WD vagy Hitachi, Toshiba. Ezeket is a topikjában meg tudod nézni, mik az ajánlott típusok. -
hegegabi80
addikt
válasz
cinemazealot #42287 üzenetére
Ezt progival nézted vagy konnektorból? Nekem volt 4160, lehet van is kép mentve progival én hwinfo-val néztem.
De i5-4440-el esetleg meg tudom nézni, de csak progival, konnektoros mérőm az nincs. -
hegegabi80
addikt
válasz
#16939776 #42216 üzenetére
Azért hozzáteszem, én se mondtam le teljesen a mitx-ről. Nekem is pont azért tetszik, mert kihívás. Egy ATX házba valóban nem nagy kihívás bepakolni szépen a cuccokat, ahogy kisza25 is írta. Matx-nél, ha már kellő kicsi a ház, akkor lehet gondolkozni, mitx-nél meg a fejünket vakarni.
Amúgy volt egy ITX-es lapom, Asrock H81M-ITX, amit szerettem is. Ez volt a Spire Powercube 712 házba. De hirtelen kevés lette a 2db sata port, és mivel nem akadt normális itx lap jó áron, ezért váltottam át matx lapra, de abból is olyan, amin a pci slot egyből a cpu mellett legyen a 712 ház miatt. Így megmaradt ez a lap és jött a kicsit nagyobb ház.
Ezért is nézem itt mindig a topikot, mert jobban érdekel mint a normál atx-es dolgok. -
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #42207 üzenetére
Nos én nem nagyon tudok róla. Én is igyekeztem a matx-ből a lehető legkisebbet kihozni. Ez majdnem olyan, mintha mitx-et mókolna az ember. Vettem egy Realan E-D5 (olyan mint a Sharkoon CA-M), még bele se költöztem, mert alakítgattam kicsit rajta, mire jött a Jonsbo C3 füst plexi oldallappal, ami nagyon úgy néz ki a végleges lesz.
Mivel nincs odd-m és csak 2,5" hdd-t használok, nincs szükségem nagy batár matx házra.
Na de nem offolok tovább, de minél kisebb matx témát nem igazán lehet hól megbeszélni, itt meg vannak jó ötletek. -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #41907 üzenetére
Nekem nincs metisem, de szerintem a 175 még pont beférhet. Ha azt nézzük, hogy itx-es lap 170x170.
5 milliméter tuti van a táptól. A kép alapján is látszik, hogy van még pár mm a tápig, és 172mm a vga az állításod szerint.
Ha mégse, akkor a táppal lehet még egy kicsit játszani, igaz akkor meg kell babrálni a metis alját. -
hegegabi80
addikt
Van/volt pár embernek cougar qbx, kereső a barátunk.
kicsit kell visszatekerni
-
hegegabi80
addikt
válasz
soneec #41790 üzenetére
Nekem TY147A van, igaz ennek a mérete aszem 160x140, de brutál halk és 300rpm-ről indul. Ventis topikban is sokat ajánlják.
Amúgy az alpenföhn wing boost 2 plus is nagyon jó, de csak a színes belsejű. Igaz ezek mind 4 pines pwm-es ventik, nem tudni neked milyet szabályoz a lap. -
hegegabi80
addikt
válasz
tranceplanet #41604 üzenetére
Rendesen kitágult a kuckó belseje.
Amúgy nekem is hasonló házam van, csak matx-es pár cenitvel nagyobb. De még nem költöztem át, mert még nem készültem el a módosításokkal.
Max terhelésen milyen hőfokok vannak? -
hegegabi80
addikt
válasz
patomi #41490 üzenetére
Áh, sejtem melyik, nekem is van csak szürkébe, kellett a kocsihoz. Még anno tescoba vettem, ilyen kis ecsetelős.
Igen az van, az aljába megy egy TY-147A, a tetejébe meg egy Alpenföhn WB 2 Plus. Csak még nem készültem el teljesen a moddolással. Sőt készítek hozzá egy másik tartó konzolt pluszba az aljába, hogy 2 db 120-as is mehessen bele.
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #41473 üzenetére
Szerintem egy ilyen állítható körkivágóval is meg lehet oldani!
Most már tényleg be kéne szerezni egy metist és kicsit megfaragni!
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #41408 üzenetére
Itt aprón láttam a 350-eset is, kérdezd meg tőle.
Ha nem sürgős, akkor várhatsz, de ki tudja mikor lesz megint, szerintem több idő mint 1 hét.Goose-T : A zalman 350-essel az a baj, hogy azon nincs 6 pin vga, a kolink-on van. Pont most emiatt van nekem is dilemma.
-
hegegabi80
addikt
válasz
prolad #41346 üzenetére
Nekem IS-50 van, egy hőcsővel kevesebb és a borda is kisebb, de ugyan úgy 120 ventivel. Én meg vagyok vele elégedve, igaz ehhez még nem járt AM4 szett, de külön rendelhető.
Jah és van hozzá hosszabb csavar is, ha 25mm vastag ventit akarok rá tenni.Amúgy ajánlott a cpu hűtős topikban.
-
hegegabi80
addikt
Nekem korábban volt egy hasonló házam, Spire Powercube 712, és még az lett leszólva. Még azon is több szellőző van oldalt meg felül, sőt az előlapja is totál szellőzőz volt.
Én azt csináltam, hogy sfx tápot tettem bele, hagytam előre fordítva a ventit. Viszont befért mellé egy 120, így az pont a vga-ra fújt, igaz csak GTX 750 Ti, meg RX 460 volt benne, de úgy teljesen jó volt. -
hegegabi80
addikt
válasz
tranceplanet #41146 üzenetére
Zalman zm fx350 vagy 450, amelyik még kapható. Ehhez van adapter is, és egész jó kis táp. Nekem is a 350-es van, és ua a ház csak matx kivitelben realan márka. Csak még nem költöztem át, mert az aljába menne nekem 140 vagy 2db 120-as venti, aminek a tartója még nincs kész.
-
hegegabi80
addikt
Nos sikerült az elimextől gumilábat keríteni. Szerencsére Miskolcon volt egy kereskedés (hangszerbolt), akik lerendelték nekem. Kértem kábelharisnyát is, így megúsztam a futár költséget, ami annyi lett volna, mint az összes cucc. Nagyon rendesek voltak, még adtak ajándékba plusz kábelharisnyát.
Köszi a korábbi ajánlást, majd jövök képekkel.
-
hegegabi80
addikt
válasz
kisza25 #41061 üzenetére
Én is gondolkoztam AM4-en, egy kis mini APU-s rendszeren, de még ugyebár az új nem jött ki, megvárom ha már lesz teszt is belőle. Na meg a jelenlegi memória árak is eltántorítottak egy kicsit.
mATX méretben nem sok ház választék van, legalább is sokkal kevesebb mint ATX-ben. Pláne hogy némelyik matx ház nagyobb, mint a kisebb atx.
(#41070) AxBattler: vagy a Styx is szóba jöhet, ha maradunk a márkánál. Ezek a házak nekem is tetszenek, csak jó lett volna úgy megoldani a tápot, hogy ventivel előre, és a ház két oldalán elől szellőző a táp magasságáig. Na meg ez a fentről lefelé légáram
-
hegegabi80
addikt
válasz
szzimo53 #40966 üzenetére
Nos egymás felé fordítva elég gázos. Nekem a realan (Sharkoon CA-M, CA-I) házba is a táp a cpu felett van, de marad itt kintről szív a táp, a cpu hűtőhőz meg hátulról jön a levegő, mert marad ATX táp esetén 3,5-4cm, sfx-nél több.
Ha viszont a táp ventije mindenképp cpu felé néz, akkor bordán át kell fordítani ventit, és akkor mehet át a tápon a levegő. Jó minőségű tápnál elvileg nem gond.
-
hegegabi80
addikt
válasz
shteer #40881 üzenetére
Pedig többnek látszik. Mindegy köszi ez nagy segítség volt, akkor nekem amit kinéztem 15mm-es tökéletes lesz. Szerintem elég is lesz max kap még egy 2-3 mm-es alátétet és kész is. Túl magasra se akarom, mert akkor meg hülyén nézne ki.
A ház jelenlegi gumi lába csak 6mm-t emel. De mivel az aljába megy egy 140-es Ty 147A venti befújónak, ezért muszáj megemelni, hogy könnyebben és több levegő jusson be a vga-hoz. A tetején meg a 120-as ki. -
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40775 üzenetére
Nos leírom a véleményemet okfejtésemet ezekkel az itx-es házakkal kapcsolatosan (teszem úgy, hogy nem volt még hozzájuk szerencsém).
A Cougar QBX vagy a Kaze szerintem egy egész jó ház. Valszeg nem a legstabilabb ennyi pénzért, de nem is a legrosszabb. Szellőzésben talán az egyik legjobb lehet, hiszen sok venti mehet bele+ a Kaze sok rácsos rész van. Igaz így több por is lehet benne. ATX táp elfér benne kis vga-val, de inkább már SFX-es.
Jah és plusz Slim odd, de mehet helyette hdd is, amiből jó pár mehet bele. Igaz viszont a ház mérete nagyobb.Metisből mindenképp a Plus, hiszen ennek a tetején van egy + ventihely. Vagy mehet a sima is, és a tetejébe 2*120 és máris tuti jó a szellőzése. Biztos egész stabil az én Realan alu házamból kiindulva. Viszont itt a légáramlat érdekesebb a Cugarhoz képest, ugye annál lentről felfelé, itt fordított. A mérete viszont kisebb.
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40775 üzenetére
Realan E-D5 van most, mivel matx-es lapom van. De elég kicsi elvileg dtx-es(17*22), sok mitx gépbe is beférne pl metis,vagy qbx. Korábban Spire powercube 712 volt, szerettem azt is.
Igaz még nem volt időm átpakolni, de kicsit moddolva lesz a ház, az aljába megy majd egy 140-es venti, tetejébe marad a 120-as. Zalman sfx-es táppal az én kis konfigomnak bőven elég.
Nos ajánlani elég nehéz. Én pl sose azt választottam, amit ajánlottak nekem!
A végső döntést neked kell meghozni.Az max csak ATX-es tápra vonatkozhat szerintem, sfx-el más a helyzet.
-
hegegabi80
addikt
válasz
energy4ever #40772 üzenetére
Az attól függ milyen az átalakitó. Ugyan is van olyan sfx táp, amelyik 3 csavarral lehet rögzíteni az átalakítóhoz (pl. Zalman zm 350-fx), és van amelyik 4/6 csavarrral (pl kolink 350 w sfx).
Tápok hátulján látszanak a csavarhelyek.
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40756 üzenetére
Van aki használja és meg van vele elégedve. Sokáig én is szemeztem vele.
Talált hsz-ek. -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #40764 üzenetére
Még a Zalman-nak van sfx-es tápja (ennek ugyan az a minőségi sirtec belső van, mint a kolinknek), de aszem abból már csak a 450-est kapni. Ahhoz járt gyárilag ATX/SFX átalakító adapter is (legalább is a 350-eshez).
Úgy látom egyedül az Alza-ban van még Zalman 350, és 450.
-
hegegabi80
addikt
válasz
mpierre #40585 üzenetére
Ezzel a méretre vágós ötlettel felcsigáztad a fantáziám. Valóba nem kivitelezhetetlen, és még talán normál módon is beleférne egy kisebb vga. Sőt akár még fehérré is lehetne varázsolni!
-
hegegabi80
addikt
válasz
pillevas #40557 üzenetére
Egyforma ventiket (méret,típus) össze lehet fűzni, de meg kell nézni mennyire lehet terhelni. Az alpenföhn wing boost 2 plus ventiken is alapból van plusz kábel, így összefűzhetők. Egy csatira általában max 3 venti mehet.
De ha kell segítenek a ventis topikban.A Coolink Swif2 120P ventikhez meg adnak a dobozba plusz elosztót. De ezt lehet külön is venni.
Akkor vga-val már nagyon szűkös lenne? Vagy még egy kisebb ok? Csak mert én is szemeztem ezzel a házzal.
-
hegegabi80
addikt
Azt a billentyűzetet én is néztem, nekem is tetszik. Most akarok én is egyet venni, de a feketék valahogy nem jönnek be, a fehéreket jobban szeretem legalább is ha a gomb fehér. Jobban látom rajta a betűket este is.
Ez meg fekete kávás fehér gombos.(#40390) HookR Nagyon jó kis gépecske, nekem pont tökéletes lenne az asztalra egy GTX 1050-el, de még a jelenlegi RX550-el is.
Komolyan mondom nem fogom többet ezt a itx-es fórumot olvasni, mert mindig kedvet kapok a moddingra/cserére. -
hegegabi80
addikt
válasz
Mercutio_ #40358 üzenetére
Igen valóban egyén függő.
Nekem is asztalon lesz a gép. A korábbi cube házban (természetesen asztalon) pl Arctic F12 PWM PST ventim volt 600-1000 között járattam, de én azzal is elégedett voltam, pedig Grózi a ventis topikban utálja. Na de nem vagyunk egyformák, én pl nem vagyok annyira érzékeny a kisebb zajokra. -
hegegabi80
addikt
Nem kell a mini-ITX-től félni nem harap az. Ha egyszer belekóstol az ember, nem akar többet nagy házat.
Csak jól kell megválasztani a konfigot.
Szerintem jó lenne így, de majd jönnek a jobban hozzáértők és megmondják. Talán vga-ból 2 ventis jobb lenne, ugyan is a táp fölött közvetlen helyezkedik el a vga, nagyon betakarna az egy ventisnek. -
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #40342 üzenetére
-
hegegabi80
addikt
válasz
Mercutio_ #40294 üzenetére
Nos Alpenföhn WB 2 Plus ventivel leteszteltem gyorsba, és maxon (kb 1500 rpm) valóban van rendesen szélzaj. De nem mondanám vészesnek 1100 körül meg nagyon is barátságos. Majd ha zavar nagyobbítok a lyukakon.
Amúgy milyen érdekes ez is, a korábbi Spire Powercube 712 háznál hátul a kifújó ventinél méhsejt alakó vágat volt, annál ugyan ezzel a ventivel sokkal csendesebb volt.
Valaki linkelt is korábban erről egy tesztet, mármint hogy alakul a szélzaj különböző nyílásokon. -
hegegabi80
addikt
válasz
Mercutio_ #40294 üzenetére
Igen elképzelhető, majd azt letesztelem gyorsba egy ventivel.
Szerintem bármilyen vágat van a tetőt szélzaj lesz még más házaknál is, ez elkerülhetetlen, hiszen a légáramlat útjában van. Ha nem lenne semmi, akkor ok. Max ha hangos lesz, akkor kivágom és teszed oda egy sima porszűrőt. -
hegegabi80
addikt
Na látod ez eszembe se jutott. Tökéletes kivitelezés, mehet a kép a barkácsolós, gányolós topikba is.
Még festék se kell hozzá, vastag alkoholos filctoll csodákra képes. Ilyen kis bibiket, karcolásokat azzal javítgatok.Amúgy milyen konfig van a kis elitében? Cpu gyári hűtővel van? Ha jó látom a képen akkor igen a válasz!
-
hegegabi80
addikt
Ha a vga-t nem tudod kicsit jobbra húzni, akkor nem marad más hátra, mint a ház moddolása. De szerintem ennyit kéne mozogni a vga-nak. Valamiben nem akad meg?
Én első körben lehet reszelővel megpróbálnám a csatlakozó részt kireszelni.
Ha nem megy, akkor dremel vagy flex. Csak ugyebár ehhez ki kell pakolni belőle mindent.
Ezt jól elbaltázták. Azért még nézd meg, hogy a vga rendesen benne van a pci foglalatba.Nekem a spire 712 házban, ami hasonló ehhez, az alaplap miatt szívtam, mert valami kis kondi volt a pci és a foglalat között és egyszerűen ahol oda kell csavarozni a vga-t a házhoz folyamatosan megakadt.
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #40189 üzenetére
Szívesen. Igen kitárgyaltuk anno rendesen. Sajnos nem minden tápja sirtec belsős, de azért vannak minőségi belsős tápjaik a Kolinknak is.
Jah és nem harisnyázottak a kábelei, viszont egy kicsivel vékonyabb, mint az ATX-es tápoké. De legalább egy könnyebb hajtogatni. Én tervbe vettem a harisnyázását, de végül nem lett belőle semmi.Sajnos a Zalmant már nem sok helyen kapni, és ha jól emlékszem már az utóbbi időben nem volt ahhoz sem átalakító.
Amúgy aprón volt, aki gyártotta és árulta.Nekem most egy ATX-es Super Flower van, annyira imádom, hogy sajnálom lecserélni. De ha kell a hely kénytelen leszek.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #40175 üzenetére
Én a korábbi kis gépemben, ezt a Kolinket használtam. Tápos topikban kiderítettük, hogy ugyan az a sirtec belső van benne, mint a Zalman sfx-be. Meg voltam vele elégedve, ha nem fogok elférni akkor valszeg veszek egy másikat.
Vagy ez is bőven jó hozzá Be quiet.Sajnos nem túl nagy a választék ezen a téren 15K alatt.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #40097 üzenetére
Nekem a kisebb tesója van a Shuriken rev. B. Egy i3-4160 hűt. Igaz ezen csak 10-es venti van, de hsjtottam hozzá lefogatot 12-es ventihez. Korábban csal azért lett ez, mert sima normál inteles lefogatója van, nem kellett a kis házat szétkapni. Amúgy jól teljesit, a big biztos jobb azt én is néztem apron.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #40019 üzenetére
Nos igen, ha már komolyabb játékkal is elkezded tolni, akkor kell a plusz venti.
Én HWinfo-t használok, kiírja a használat alatt a max hőfokokat is, de ugyebár a max hőfok se folyamatosan van.Nekem is volt ilyen deszkám, hátul van a kék színű usb 3 csati.
Szerettem azt az alaplapot nagyon, ha lett volna még legalább 2db sata2 csati rajta, akkor tuti nem cserélem le. De még akár +1 is elég lett volna. -
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #40014 üzenetére
Szerintem sima ügy, csak mindenképpen vágva és fúrva legyen, mert a metis csak úgy jó.
Viccet félretéve szerintem járható a dolog. DE! Ha megy bele VGA, akkor már érdekes a dolog. Én is hasonlóban gondolkodtam, csak fordítva. Felülre ment volna egy venti, ami ráfúj a vga-ra. Hátul szintén be, alul és táp pedig ki. Csak hát így nehezebb lefelé áttolni a meleg levegőt.
Amit te írsz ott, akkor fenti venti kifelé dolgozik, elveszi a levegőt a vga ventitől. De ki kellene próbálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged