- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #25454 üzenetére
Itt a gép ami megy róla.
A hozzászólás elött pár nappal lett összerakva, és a különbség annyi a kettő között , hogy az enyém 16-19v -os adapterrel üzemeltethető.Nekem egy 19 v 60 wattos hp kocka hajtja egyenlőre. -
viperabácsi
addikt
válasz
A Gázos #25385 üzenetére
Amit te kinéztél attól nem lesz USB 3.0- ád csak használható lesz a csati 2.0-án.A számodra megfelelő Ahogy azt előttem is linkelték.
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #24907 üzenetére
Az antenna sima routeré is jó hozzá(én azt használom) csak az én lapom (fateré) sima b85n .
-
viperabácsi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #24905 üzenetére
Első kérdésedre a válasz : Benne van a dobozban a kivezető kábel. Csak wifi modul és antenna kell hozzá.
A másikra nem tudom a választ.
-
viperabácsi
addikt
válasz
fogtunder #24903 üzenetére
Azzal kezdtem , hogy a házból mindent kidobtam , így egy relatíve tágas teret kaptam. A lapon csak a gyári proci hűtő lesz (i3 4130 procival)Úgy néztem a ház elég szellős ,alul felül és hátul agyon van lyuggatva.Esetleg a proci hűtő oldalán perforálom az oldallapot.Ezt az utólsó lépést , ha lehet kihagynám , majd a tesztek megmutatják kell -e.A gép csak böngészésre / filmnézésre lenne használva.A táp hangtalan így asztalon járatva szinte is nem hallom a gép hangját.
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Döntöttem és belevágtam .Most egy X-BOX 360 házába passzírozom be a gépet.
Lap Gigabyte b85n , mSata ssd ,wifi , picobox táppal és egy laptopíró , egy laptop winyó társaságában. -
viperabácsi
addikt
Intel BURN test 61 w
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24682 üzenetére
Mondjuk ez igaz
Ha valakinek van szegeden egy 750ti -je , és kölcsönadja (elhozza- teszt végén viszi) akkor le tudjuk tesztelni.
Más mi az a legkisebb amd-s vga ami kb tudja azt ami a 750ti és annak sincs tápcsatija.2gb verzióban?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24680 üzenetére
A videót nézted amit linkeltem nemrég?Ott nagyobb fogyasztású procival megy.
-
viperabácsi
addikt
válasz
AxBattler #24672 üzenetére
Nem értem minek rakják rá mikor a többi gyártóé elmegy anélkül.
(#24663) HookR Köszönöm.
Ezt ca tápot vettem , ez elbírná szerinted az előzőekben leírtakat?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24659 üzenetére
Tudsz rá linket ahol az ajánlott fogyasztás volt beszélve?
-
viperabácsi
addikt
A 750 ti kártyának nincs külön tápja , csak a pci-e x16 csatin át kap áramot.Ott max 75 watt mehet át így nem tudom miért kell neki 300 watt tápegység.Nekem a másik gépemben(adatlapom) egy 7850 2gb oc van és egy 350 es SFX táp eteti az egész gépet , úgy hogy 4770 van mellette vinyókkal és ssd vel.
Megnéztem a kártyádat és azt írja 60 watt card power
-
viperabácsi
addikt
Van egy giga b75n lapom amiben van egy 60gb msata ssd és egy wifi kártya.Van mellette egy noti vinyó 500gb , és egy noti íro (slot in) most egy i3 4130 van benne .Vettem egy picobox z3 200watt tápot.
Érdekelne , hogy az én konfigomba beraknék a videón szereplő kártyát azt elbirná a táp? Az én tápom ugyan az mint a videóban szereplő.
-
viperabácsi
addikt
válasz
imibogyo #24607 üzenetére
Nekem is volt régen fábol házam
Az rétegelt lemezből volt és mahagoni furnér volt ráragasztva -
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
+4 k dupla memória??? Mi itt a kérdés?
(#24466) Gaben01 Nekem van egy ilyen lapom most vettem bele úgy wifi kártyát , hogy elmentem PC bontóba és vettem 1k -ért bele egy kártyát ami úgy lett kiválasztva ,hogy elém tettek egy dobozt és én kiválasztottam a nekem szimpit.Az volt egyedül a kikötésem , hogy wifit és kékfogat is tudjon.Hazahoztam , beletettem és megy benne.
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Összeállt a gép.
lap :gigabyte b85n
proci : i3 4130
ram : 2x4 gb
SSD : 60gb msata3 kingston
WIFI : mpci-e
ODD : slot in notebook író
winyó : Seagate 500GB 5400 rpm SATA-600 2,5" 64MB Momentus XT Hybrid ST500LM000Ehhez kellene nekem picoPSU és egy külső kocka linkje.A segítséget előre is köszönöm.
-
viperabácsi
addikt
válasz
DR|FTK|NG #24269 üzenetére
A cerka már megvan , vagy most vennéd?Szerintem irtó gyenge kár megvenni (arra amire használni szeretnéd vegyél i3-at és azt nem is kell cserélned a kártya érkezésekor.Egyből megvenném az SSD-t mert a leginkább az hozza a sebesség különbséget .
Én i3 + MSI 7850 2gb kártyával 2x4 gb rammal és egy ocz SSD -vel, tökéletesen tudtam multiban is gamézni.Black Ops , MV3 , Crysis ---24" monitor 1920x1200 felbontáson.
-
viperabácsi
addikt
válasz
rover45 #24261 üzenetére
Nem tudom , de nekem a legtöbb lapom asus volt , majd vettem 1 asrock -ot és 2 napig volt az enyém.Egyszerűen nem tudtam átlátni a biosát ASUS után.Most Asus z87i-prom van meg egy Gigabyte GA-B85 n .Ezt csak azért írom mert te pont Asus-t nem zudod megszokni.
(#24262) DR|FTK|NG Szerintem a Gigát vedd mert ott van mSata és minipci-express is.
-
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Mercutio_ #24160 üzenetére
Nekem sima ga-b85n van , ahhoz is csak az antenna bekötéséhez való kábelt adtak.
Érdekes , hogy ha az ember rákap az ITX ízére nem tud megállni 1-nél.Most faternak rakom össze a gépet.Annyira megtettszett az ITX (adatlapomon a sajátom.)
Lap : giga b85n - (megvan)
proci : i3 4130 - (megvan)
ram 2x4gb kingmax - (megvan)
wifi modul - (megvan)
msata ssd -(ez még nincs meg)Esetleg ebben tudtok adni tanácsot?Valószinű msata 3 -as kellene 60 gb körül.
-
viperabácsi
addikt
Üdv Urak
Érdekelne melyik a megbízhatóbb a panel táp ,vagy a picoPSU?
-
viperabácsi
addikt
Ez a táp jó lehet Ehhez a laphoz benne egy 60gb ssdvel meg egy wifi kártyával, i3-4130 procival?Mekkora külső kocka kellene hozzá?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #23986 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Üdv havernak kellene egy kisfogyis itx gép.Érdekelne melyiket válasszam
Mindkét esetben külső táppal kellene megoldanom.
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Ha jól emlékszem Raijintek -nek volt 200 mm fannal is egy low cpu hűtője nem ?
Tévedtem ERRE GONDOLTAM
-
viperabácsi
addikt
válasz
hszilard666 #23409 üzenetére
Igen Ő lesz az.
-
viperabácsi
addikt
Valaki használ ILYEN videó kártyát?Érdekelne milyen hangja van terhelés alatt?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #22941 üzenetére
A dell-ből van itthon egy hát eléggé halani a ventit ezért fel sem használtam a tápot.Amikor szereztem egy régi videó magnóba akartam gépet építeni.Meghallottam a hangját és letettem róla.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Goose-T #22902 üzenetére
Nem értem az embereket.Itt van a rengeteg gamer lap , és hasra esnek tőle.Nézd meg ezt Ez az asus lap ennek legalább van rendes tápellátása , ha akarsz tuningolni.Ha a z87i-deluxe lapot választod akkor azon is AC a wifi.
Nekem a pro van , de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest