- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viperabácsi
addikt
válasz
kerobi #48041 üzenetére
Van belőle mATX verzió az is ekkora méretű. Nekem noctua NH-U9B SE2 + SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB OC van benne itx verzióban , a hűtő fölött is van még hely bőven meg a kártya végénél is legalább 5cm . Ki ablakoltam igényesen plexivel így elég baba lett. Fülek helyett lábat tettem így a méret is csökkent.
-
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #48032 üzenetére
nekem BitFenix Prodigy van teljesen vállalható a füleit leszerelve.
-
viperabácsi
addikt
Ha az adatlapodon lévő házad van minek LP hűtő ? Nekem Ez van (ingyen küldtek hozzá Noctua-ék AM4 kitet ) Igaz 2600 -at hűt .
-
viperabácsi
addikt
Szia ! Mi a ház típusa ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #46023 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
ASUS ROG STRIX B450-I GAMING neem most ő van R5 2600 és 2x8 gb corsair lpx 3000 társaságában . Ez mire nem elég ?
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Archttila #45724 üzenetére
Én az új (3600 -as esetleg 3600g ) Ryzen alá keresgélek lapot , de nem tudok dülőre jtni melyik legyen.Ezért érdekel a vélemény.
(#45725) Duracellm... Osztom a véleményed , én már száműztem minden vinyót a gépből. WD blue 3d 500 gb már csak 20k . A noti vinyó meg külső házban , ha kell rádugom.A noti vinyók halkabbak , de azok is hallatszanak felpörgésekkor. Szinte a leg hangosabb részét képezik a mai konfigoknak.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Archttila #45721 üzenetére
[Azért kérdeztem mert az MSI-nek jobb a VRM és SOC ellátása . MSI 6+2 Asus 6+1 ]
Msi egyetlen hátránya az M2 foglalat , ha azt előre teszik bordával akkor jelenleg verhetetlen lenne.
Amúgy nem is értem miért ilyen gyenge mind két oldalon az ITX lap felhozatal.Régebbi platformokon PL asus Z87i-pro 12+2 VRM volt. Mostania lapokon mág a felső kategóriában sem találni hasonlót
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Valaki meg tudja mondani mi szerepel a videón?
Üdv ! Valaki meg tudja mondani mi szerepel a videón?[] -
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Speed® #45401 üzenetére
Dél után kipróbálom. Más énis nézegetem az árakat lehet vltani kellene gépet. ( bár sokan azt mondják az enyém még pár évig jó lenne.) Nem tudom érdemes -e átállni a " sötét oldlara ". Az árak nagyon meggyőzőek, de nem tudom megrögzött intelesként a váltás. GIGABYTE Z390 I AORUS PRO WIFI intelesben ezt néztem 9700k val , AMD-s ben azt amit te linkeltél giga b450 et rizen 7 2700x el. Árban kb 50 k a különbség.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Speed® #45399 üzenetére
Van esetleg képed arról hogy vagy beköltözve a Prodigybe? Gondolok itt a ventilátorok számára , helyzetére.Nekem most ez konfig van benne :
+ Asus z87i-pro + i7 4770 + noctua NH-U9B SE2 + SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB OC + Samsung 250GB 860 Evo SSD + 1024 gb notebook winyo + FSP Aurum gold 500W + Kingmax Herkules Nano Gaming 2x4gb + BitFenix Prodigy ITX +
Játékok alatt semmi nincs 65 fok felet. Mosta ház elejében van egy 23 cm spectre a hátuljában egy 12 cm szintén spectre 5 voltra dugva . A procin 9 cm noctua ULNA adapterrel a prociventilátor helyére dugva az alaplapra .Ha a ház tetején leveszem a rácsot akkor beszimatolva érzem ,hogy meleg van bent. Az érdekelne , ha felülre betennék még 2 db12cm ( nincs író sem winnyó tartó a házban helyük kiszerelve ) ventit javulna e a höfok? Illetve a 2 felső ventilátort a házba befelé fújassam , vagy kifelé szívassam ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #45182 üzenetére
Ez egy I7 4770 ahhoz elég lesz , és nem hajszárító hanja lesz neki?
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Tudtok ajánlani olyan lowprofile hűtőt ami elbír egy I7 4770 -el és nem magasabb 65 mm től ? CM Elite 120 ba kellene.
-
viperabácsi
addikt
Üdv érdekelne , hogy egy MSI B150I GAMING PRO lapban menne e teljes sebességgel egy Samsung 250GB M.2 2280 960 Evo NVMe MZ-V6E250BW SSD ? Illetve honnan lehet szerezni a wifi modul befogató keretét ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
bope87 #31587 üzenetére
Nekem be quiet sfx power 350w van a gépemben
Itt láthatod , hogy van átalakítva az én házam Cooler Master 120 advenced
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Chesterfield #27100 üzenetére
Szerintem GIGABYTE GA-B85N
-
viperabácsi
addikt
válasz
Carver77 #26613 üzenetére
Apple PC Mac Pro 2013 nézz rá.
(#26617) FOX888 mondjuk így
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #26525 üzenetére
Erről az alul feszelési mókáról lehet valahol érdemit találni MAGYARUL?
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne , hogy mit tud kb egy ASROCK Q1900DC-ITX lap egy ASUS H81T+ G3420 al szemben.Csak filmnézésre ,netezésre és torrentezésre lenne használva.
-
viperabácsi
addikt
-
-
viperabácsi
addikt
válasz
Balathruin #25589 üzenetére
UP a tuti lapnak
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest