- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
Arctic P12 PWM ventiket probalta valaki? Mostansag nagyon hypoljak oket.
-
Seep
senior tag
Kis update. Mivel a draga mikrofos szeptemberi win feature updatje, letorolte mind a ket particiot az nvme ssdmrol, kenytelen voltam szetbontani a gepem, hogy kulso dobozban masik gepen restoroljam a particiokat. ( a d: megmaradt, a c: Win elveszett ). Atraktam az u12P. Hofokban 3-4 kulonbseg a d15 hoz kepest. De a f12 venti sokkal csendesebb mint az a15. Szoval most marad ez.
-
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #49837 üzenetére
Igen, pont az a szag van
. 1-2 fokot siman elviselnek. na majd kitesztelem aztan referalok.
-
Seep
senior tag
Itt az osz, nekem meg kiujult a "hulyevagynenyuljhozzahanincssemmibajamultkoriskethetetszoptalvele" nevu betegsegem. Sikerult 1500Ft-ert szerezni egy Noctua NH U12P-t. Tennek ra egy NF F12 PWM-et. Szerintetek nagy kulonbseg lenne egy Metisben a NH D15-hoz kepest a mostani i7 8700 procival?
-
Seep
senior tag
válasz
HUN_Sector #49831 üzenetére
Ha kicsit engedsz a hossz limitbol akkor Cooler master NR200P
-
Seep
senior tag
Lista az NR200 kompatibilis mATX lapokrol. Kicsit krix-krax de jobb mint a semmi
[link] -
Seep
senior tag
Kijottek az uj 550-es lapok. Az asrockot kiveve minden van venti
. Mondjuk az asrockon van 2 m.2 meg USB c is. Hm.
-
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #48751 üzenetére
20
-
Seep
senior tag
MSI z370i-re valo mini wifi antennat tud valaki? Ez valami ipx vagy mhf4.
-
Seep
senior tag
Tudnek jo arban egy fractal node 202-t, meg meglett a Samuel 17 es procihutom. Most gondolkodom upgraditisz vagy nem upgraditisz. monitor mogott jobban elferne mint a metis.
-
Seep
senior tag
Senki sem butykol vagy cserel valamit? Upgraditisz?
-
Seep
senior tag
válasz
Perillustris #48207 üzenetére
Jo lesz az, kepet majd kerunk
-
Seep
senior tag
-
Seep
senior tag
Tudom nem szabad, elore is bocsi. De mini es ryzen 3400ge van benne. Ha valakinek van lehetoseg szerintem jo uzlet.
-
Seep
senior tag
-
Seep
senior tag
válasz
Archttila #47879 üzenetére
Nem nem, en epp onnan jovok, pont ahogy Duracellm... irja, a GPU annyival melegebb lesz. Blowerbol nincs ventistoppos megoldas, az mindig forog, es ritka szar csapagyakat hasznalnak. mindig hallod majd. Szerintem vedd le a mostani kartyadrol a ventiket es tegyel ra ket 120mm noctuat ugy hogy kifele szivjon. Jobb lesz hidd el.
-
Seep
senior tag
válasz
lionskull #47857 üzenetére
In Win Chopin? Szep, van benne tap.
-
Seep
senior tag
Ha valakinek van lehetosege es kedve itt vannak a Loque Ghost 3d nyomtathato fajljai.[link]
-
Seep
senior tag
Kellene meg egy d15
-
Seep
senior tag
Thermalright AXP90CU mar megvolt?
-
Seep
senior tag
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
1. ha hosszabb tapod van 170 - 180mm akkor csak 170mm hosszu VGA fer be. ha csak valami rovid tap akkor befer hosszabb is a kabelektol fuggoen.
2. ha normalis 2 szlot magas a vga akkor igen befer a normal venti
3. nem tudom biztosan, tobbi metises megmondja. A metis plusba 1 ssd befer az oldalfal es a mervitolemez koze, 2 meg a padlolemezre. 1 lehet meg mehetne a tap oldalara allitva. -
Seep
senior tag
In-Win BK 623 meg talan nem volt. mATX haz, de csak 12.5 liter, es sfx tap megy bele. Van feketeben es feherben is.
-
Seep
senior tag
Csaladba raktam ossze egy ATX gepet, hat hogy ezek mekkora batarok. El is felejtettem, milyen ugy szerelni, hogy mindenhova befer az ujjam, es ha elejtek egy csavart akkor nem kell szetbontani az egeszet.
-
Seep
senior tag
Ujabb itx hazak meretaranyos osszehasonlitasa. [link]
-
Seep
senior tag
Ha valakinek csak TV melle kell ez meg talan nem volt. SilverStone SST-ML02B-MXR
Van hozza 120-os paneltap es taviranyito is.
-
Seep
senior tag
Van lehetosegem egy Silverstone rvz02b ablakos verziot venni, jo aron. Szerintetek? Monitor mogott szepen elferne. Viszont akkor a d15 mehetne a levesbe.
-
Seep
senior tag
válasz
Archttila #47086 üzenetére
Sajnolom, pedig en pont egy Asus b450 lapra szerettem volna valtani. a 2 m.2 szlot jol jonne. A RAm orajel nem votl megemelve? Mikori BIOS van a lapon? Ha regebbi probaltad mar vakon ujabbra flashelni? CPU-t mar kiszedted nincs gorbe pin? Probalj ramot csak a B1 szlotba rakna es ugy inditani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest