- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
De lenne mit csak most más jellegű dolgok vannak a prioritási lista elején.
Költségvetési stop van áprilisigHa már kérded, esetleg valaki tereljen a jó irányba:
gép2: i5-2500, 2x4gb ddr3, ssd, noti hdd
gép1: xeon 1240v2, 2x8gb ddr3, ssd, wd purpleGép1 kb fele idő alatt tölti be a játékokat mikor multizok a kölökkel mint a gép2. Előfordul hogy már a lobbyból ki akarnak kickelni mert lassan töltődök be... (Najó akkor pont frissített a fortnite miközben játszottunk a r6 siege-gel, szóval a noti hdd is lehet kevés.)
Vegyek 2x8gb ddr3-at vagy menjek mondjuk am4 irányba (alaplap már van). 2x8gb ddr3 vs ddr4 között már nincs nagy különbség árban. Xeon 1240-et meg már 12 ezer körül lehetne szerezni. AM4 proci meg csak lenne nem túl drágán. költsek vagy 30-at múltra vagy a dupláját a jövőre nézve? Gép2 csak ritkán van használva, szóval nagyon nem erőltetem különösebben, de azért érezhető előny lenne a fejlesztés.#48259
Drágábban, Hp Microserver G8? Amúgy egész jó ára van, hasonlót csak drágábban láttam eddig. -
Strezi
őstag
Ha már megkérdezted
Sikeresen upgradeltem az Evolv Shift Air-t dupla AIO-ra. Bekerült egy Kraken X62(!) is a Corsair H80iv2 mellé. 2080ti kapott egy Kraken G12-t. Majd három Noctua Ventivel befejeztem a szendvicset
Durva hogy csendben lehet játszani egy ekkora géppel 4K címekkel
A leghangosabb most sajnos a Corsir szivattyúja
De, az már nem túl hangos
-
hegegabi80
addikt
De én folyamatosan a metist, meg most már a realant is párhuzamosan.
A metis tetején muszáj a lyukakat egyenként átreszelni, hogy nézzen is kis valahogy azért. Na meg közben előkészítettem az Asus B450M-K lap fogadására.
Aztán végül még sem az lesz, így várom a giga b450i aours lapot, 2600 már nálam van.AxBattler: Azt én is néztem, de az a bajom vele, hogy nagyon mély. Miért nem lehet egy kb 32 magas és 28 mély körüli házat készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest