-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
h1n1_900 #9537 üzenetére
Szerintem ez így jó lesz
Az alulfeszelés hiánya annyira nem probléma, pláne ezeknél a 65W TDP-s prociknál. Én is ilyen lapot használok, még csak egyetlen BIOS létezik hozzá...hátha később még bővítik. Bár én nem érzem hiányát az alulfeszelési opciónak.
Procira én CM Vortex Plus hűtőt tettem. Normál 25mm vastag ventivel is befért a tápegység alá. (gépem az adatlapomon megtalálod)
Vinyókkal kapcsolatban szerintem a legjobb megoldás mini-ITX esetén -természetesen, ha anyagilag megengedheted magadnak- egy SSD rendszernek + egy külső vinyó adatnak. Így a házban nagyobb rend uralkodik és a 3,5"-es vinyó által keltett -esetleges- rezonanciától sem kell tartanod.buca84: mennyi hely áll rendelkezésedre? (magasságra?)
Ettől függetlenül szerintem jó vétel a Samurai ZZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest