- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
nem használok hozzá, mert szerintem azzal pont a lényeget veszíti el. ez a ház anélkül néz ki jól. ezért is szenvedek ezekkel a műanyag sz*rokkal, a tophat-et most a Louqe amúgy is bagóért szórta a cash flow gondok miatt, de nem vettem. az 5700X-en egy L12GE van, teljesen megfelel hozzá. nincs alulfeszelve, nincs húzva, PPT 80W körül megáll, játékban és R20-ban is 70 fok körül mocorog, 4.65Ghz-ig boostolo PBO Auto-n.
az 1070Ti FTW3 hűtése a legjobb léghűtés volt, amit ahhoz a kártyához csináltak, de egy deshroud ezen is javított. Halo Infinite 1080p ultra közben 60-65 fok a GPU és 70-72 a CPU jelenleg.az eredeti kérdésemet kezdem elvetni. találtam egy képet egy másik CAD rajzról, meg pár gyenge thingiverse próbálkozást. gondolkodom rajta, hogy beleásom magam a 3D tervezésbe és megcsinálom én, de valószínűleg annyi trial és error lenne a vége, hogy a műanyagszemét és idő nem érné meg. egy cablemod kábel, az etsy modok és a négy Noctua fan kb 70 ezer forint lenne, ez már annyira komikus, hogy elengedtem. lehet, hogy átköltözöm egy T1-be majd, a Ghost-be meg veszek egy PCIE NVME adaptert és ez lesz az új NAS, még ennek is több értelme van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest