- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha ez segítség akárkinek is, én évek óta használok (jelenleg is) LED tápegységet paneltáppal számítógépben és semmi gondom nem volt még ebből (coil whine sincs, csak némaság)...
Amikor megvettem a tápegységet, akkor multiméterrel beállítottam terhelés nélkül a kimenő feszültséget pontosan 12V-ra és nagyjából ennyi. Több gépem, több különböző kisebb-nagyobb erejű konfigurációját vitte gond nélkül ez a kombó még low TDP i5 + GTX750Ti is volt rákötve. A jelenlegi "HTPC" gépemet már közel 3 éve viszi lényegében folyamatosan és teljes csendben. Az asztali gépemben is ezt használtam, de az i7 4790k upgrade a GTX750Ti-vel párosítva már megakadt a torkán, ezért kapott ez a gépem egy izmosabb tápegységet. De lényegében játékon kívül így is passzív maradt az a gép is, mivel a tápegység félpasszív a proci és a dVGA pedig előlapról le/fel kapcsolható ventiket kapott, amiket csak terhelés esetén kapcsolok fel, netezéskor így teljesen néma ez a gép is. Igen, kicsit némaság párti vagyok. Már a HDD-k is mind régen kiköltöztek a kamrába egy NAS-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest