Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo
    nagyúr

Ezek ATX szabvanyu tapok (150x86x140 mm), o meg az SFX meretet (125x63.5x100) is nagynak tartja :))
    FlexATX (81.5x40.5x150) meg meg ritkabb, mint az utobbi...

Egyaltalan lehet FlexATX tapot szerezni kis hazankban?
    Azon kivul, hogy vegyunk egy komplett Foxconn DHxxx hazat, mert azokhoz 250W-os FlexATX FSP-t adnak?

Anno SFX-et is alig birtam szerezni, mikor ugyfel minitorony gepebol kihalt a tap.
    Kb. 20 nagykert vegighivtam, egyiknel sem volt, vegul a Gaba importornel kaptam, ami erosen iparihulladek kategoria. :(

Azota szerencsere Delta DPS300AB-t legalabb lehet kapni a Chieftec disztributornal, meg ha ez nem is egy tul korszeru tap.
    80+ taprol ne is almodjunk agyarisztanban...

Szia!

Tudtam, hogy előbb- utóbb feltűnsz a topikban. :)
    Flex-ATX-es tápegység már mefelel, HookR-nak.

Első linken, amúgy rossz név van megadva, így helyes, de tényleg Atx-es : FSP300-60GTP
    Benéztem. :B
    Második linken az első 3 táp közül gondoltam, hogy valamelyik hátha ilyen vagy a 350-ek közül eseteleg ilyen..
    Mondjuk nem értem miért nem lehet a típusát is odaírni a hirdetésbe. :F

Én se nagyon találtam amikor kerestem, max. amit te is említesz Delta DPS300AB-t vagy maradnak a Foxconn házak. Valamelyikükben már 300w-os van, ha jól láttam. :)
    Anno végül találtam egyett itt az apróban ( Chieftec Maestro házból való ) : Delta DPS-300AB-9C

Tudok SFX 300W 80+ tápot itthon, de csak házzal együtt => Silverstone Sugo SST-SG05B

Új hozzászólás Aktív témák