- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
palfitom #72920 üzenetére
Fizikailag berakható, kérdés hogy majd műszaki vizsgán kötekedős vizsgabiztost fogsz ki, vagy nem.
Havernak pl a ledes rendszámtábla világítását szedette ki, igaz autónál.Hivatalosan E és ECE típusjelzéssel ellátott kellene, anélkül nem használható közúti forgalomban.
Ezért is árulják sok helyen "Off-road fényszóró izzó"-ként.Nekem az a tapasztalatom, hogy ha külsőleg egyben van és gyárias a robogó/motor, akkor nem foglalkoznak semmivel. Csinál pár képet róla körbe, meg az első féket leteszteli a padon, aztán csókolom.
Még be se indítják.Meg kell nézni milyen foglalatú izzó megy bele és venni egy olyat LED-esben.
Sajnos konkrét márkát, típust nem tudok ajánlani, nekem nincs tapasztalatom vele. -
nyogo83
Topikgazda
válasz
palfitom #72918 üzenetére
Altalaban az ules alatt vagy a csomagtartoban rajta van a matrican is.
A 400-asnak gyari manual szerint 25psi(1,7Bar) az elso, 28psi(1,9Bar) a hatso, utas nelkul.
Ket szemellyel 1,7Bar elol, 2,4 Bar hatul.Nekem az elso 1,7 is eleg kevesnek tunik, de ha maszkalsz vele akkor majd te is kitudod tapasztalni.
En altalaban 2 Bar korulre szoktam fujni elsot-hatsot a hasonlo meretu kerekeknel, de ahogy Burgman forumokon lattam, ott is inkabb ez a tendencia.Inkabb legyen picit kemenyebb legyen, mert a kovalygos, bizonytalan viselkedest alulfujt kerekekkel jobban megerzed, foleg elso kereken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest