Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nod1
csendes tag
Hello
karbi lesz valószínű.
Azt nem értem, hogy elvitted egy szervizbe a robogót, hogy javítsák meg. Aztán mondtad nekik, hogy nem lett jó, és csináljanak vele valamit?
Vagy mivel gyorsan kellett másnap, így belenyúltál, utána meg már nem akartad?
Én azt mondom, hogy a szerelő, ha már fizetsz érte, akkor addig csinálja amíg nem jó. Főleg, hogy egy csomó pénzt otthagytál rá.
Egyébként nem is értem ezt a 60 ccm-it sem. 70-es hengert szoktak feltenni, és ahhoz sokan dícsérik a Motoforce Racing 4t karbit, akik swappoltak állítólag ezzel lesz tartós, és nem kell állítgatni sokat.
Az a baj, hogy ez megint kb. 30k
De ha valaki elindul a tuning rögös útján.
-
Rivaul
addikt
Ha hidegben jobban, melegben roszabbul megy akkor a karburálás lesz a hiba. A hideg levegő dúsabb. Le is ezért dadog. Csavarj a levegőn egy negyedet ki és nézd meg akkor milyen. Ha javul de nem az igazi, akkor még egyet. De hagyj neki mindig egy kis időt két csavarás között hogy magára találjon. Én ilyenkor egy üres úton szoktam oda-vissza cirkálni egy kis csavarhúzóval a zsebemben.
-
RJ45
tag
Ha hideg levegőt szív, amikor az felmelegszik annak logikusan bent megnő a térfogata, szóval hidegben szegényebb a keverék valamivel. Ha ez segít rajta, akkor szerintem nem kizárt, hogy csak karbi. Levegőszűrő szivacs amúgy nem retkes, nézted?
Azt mondom szedd ki inkább a csába a légszűrőházból egy minimális, rövid körre azt a szivacsot és próbáld ki nélküle, ha sokkal jobb akkor tuti cserés. Szerintem. De én nem értek amúgy hozzá, csak pár dolog az évek során ragadt rám a koszon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest