Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
aktív tag
Persze igazából tökmindegy, mert nem tudsz annyit kikevertetni, hogy ne legyen elég az egész motorra nem?
Van az orridom, aztán szevasz, az sem nagy, de kicsi. A többi meg pláne falatka. Nehogymár külön idomnak számolja a fényező. Szerintem vidd oda, azt letüsszenti minden egyszerre. Ha már benne van a festék a pisztolyban annyira mindegy... Azzal az egy tartállyal bőven lefesti mindet. De ha beleteteted magadnak spray-be még az is elég lesz mindegyikre szerintem. Ott inkább a lakk a lényeg, hogy mindegyikre ugyanazt fújd, mert az ha ocó és emiatt esetleg sárgul az változtat a színén.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van az orridom, aztán szevasz, az sem nagy, de kicsi. A többi meg pláne falatka. Nehogymár külön idomnak számolja a fényező. Szerintem vidd oda, azt letüsszenti minden egyszerre. Ha már benne van a festék a pisztolyban annyira mindegy... Azzal az egy tartállyal bőven lefesti mindet. De ha beleteteted magadnak spray-be még az is elég lesz mindegyikre szerintem. Ott inkább a lakk a lényeg, hogy mindegyikre ugyanazt fújd, mert az ha ocó és emiatt esetleg sárgul az változtat a színén.
nyogo83
sityupityu