Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzlobiG
üzenetére
Köszi. Ha nem húzod neki nagyon, 50-70km/h körül (előbbi fater végsebessége, utóbbival én szoktam menni) mész maximum, akkor megáll 2 literből, ha pedig fölötte és sokat kigyorsítasz, autókat előzöl, stb., akkor 2,5 liter.
#20040 runner 125: Köszönöm szépen. Bár te biztos jobban tisztogatod, mert én nem pasztázom és nem szoktam műanyagápolóval/szilikonnal kenni, csak lemosom. Bár sohasem hagyom a napon, max. míg posta előtt állok egy 5 percet, de más esetben zárt helyre viszem, mindig! Nem lett tökéletes a tisztítás, a sárvésők alatt még trutyis, de most időm sem volt rá hogy szépen kimossak mindent. Lebegőszűrőt kitisztítottam (ilyenkor tavasszal, a fák virágát/rügyeit is összeszedi), ugye ennek az a lelke, kicsit beolajoztam és kész.
#20042 g@bo: Tehát, még egyszer és utoljára: 49ccm, Italy - [link]. A fékek nagyon ütősek, az első teló zsíros, rázós úton elég kemény, de előnye hogy kanyargós részeken nagyon lehet ívben tolni neki, mert érzésre ad egy kis plusz merevséget. A ZIP-el ne hasonlítsuk össze, ez kétszer annyi újonnan. Vetélytársai az SR Factory/Runner PJ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu